fbpx
Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk
Vas zanima ekološka ozaveščenost in zdrava pridelava hrane?
Želite povezati druženje vaše skupine s tematiko ekološke kulinarike?
Privoščite svojim skupinam ekološki team building na posestvu Trnulja.
.
Danes postaja vse bolj pomembno, od kje prihaja naša hrana in kako je pridelana.
.
ekološki team building
Ekološko ni samo moderno, ampak je tudi zdravo in je edina prava usmeritev, če želimo, da bo človek preživel.
.
V prihodnosti bomo jedli bio ali pa sploh ne bomo več jedli. Kako pridelati ekološko hrano na pragu Ljubljane, kako oblikovati kulinarično ponudbo iz teh pridelkov, kako poteka ekološka kontrola in še mnogo več, boste izvedeli v okviru našega team building programa, ki smo ga, skrajšano, poimenovali kar ekološki team building na posestvu Trnulja.
.
Ekološki team building sestoji, zraven bogate, domače, ekološko pridelane hrane, tudi iz prikaza pridobivanja hladno stiskanega olja, ki ga lahko udeleženci programa, poskusite direktno izpod preše. Vaš degustacijski krožnik na team buildingu bo sestavljen iz različnih vrst hladno stiskanih olj in kulinaričnih dobrot, ki jih v Trnuljini kuhinji pripravljamo iz naših pridelkov. Angažiranim in “posebej zagretim” udeležencem programa zaupamo tudi kakšen recept.
Trajanje: 2 – 3 ure
Število oseb: minimalno 20, maksimalno 60
Čas izvedbe: celoletno
.
Privoščite vašim skupinam prvi, pravi ekološki team building program, ki ponuja celovito izkušnjo pridelovanja zdrave, ekološke prehrane, prikaz pridobivanja hladno stiskanih olj in prikaz pridelave ekoloških kulinaričnih dobrot. Vse ponujeno lahko v vaših ekipah odlično povežete z ostalimi dejavnostmi, primernimi za team building na ekološki kmetiji.
.
Hkrati, z ekološko tematiko team buildinga, lahko na našem posestvu, izkoristite tudi priložnosti za izvedbo ostalih priljubljenih športnih, zabavnih in izletniških aktivnosti ter z njimi zaokrožite svoj team building program v nepozabno doživetje in izkušnjo:
.
  • SUP-anje na Ljubljanici
  • vožnja s kanuji ali vožnja s turistično ladjico po Ljubljanici
  • vožnja z električnimi avtomobili.

Za izvedbo ekološkega team building programa ponuja naše posestvo v celoti, multimedijsko opremljeno predavalnico za organizacijo delavnic, seminarjev in predavanj.

.

Oglejte si še ostale naše team building programe.