fbpx
Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk

PRAZNOVANJA

Naše posestvo z edinstveno ekološko kulinarično ponudbo je nadvse odlična ideja za vaša nepozabna praznovanja, ki jih boste obeležili s svojimi najdražjimi. V idiličnem ambientu, na robu Ljubljane, boste z vašimi gosti deležni popolnega druženja in praznovanja, ki ga skrbno pripravimo po vaši meri.

 • Sprejemamo skupine od 20 do maksimalno 60 odraslih oseb;
 • Naše posestvo za praznovanja deluje tudi izven delovnega časa;
 • Po vaši želji lahko naše posestvo rezervirate tudi samo za vašo skupino;
 • Za vašo družbo pripravimo tudi druga doživetja v naši okolici;
 • Za brezskrbna praznovanja nudimo tudi prenočišča v naših čudovitih apartmajih.

Vaša praznovanja na našem posestvu bodo zadovoljila najzahtevenjše borbončnice s skrbno izbrano kapljico v ambientu, ki obljublja nepozabno doživetje.

Pričakujemo vas za vaše posebne dogodke:

Poroke

Na našem idiličnem posestvu lahko vaše poročno slavje z intimnim pridihom dobi nove dimenzije.  Pri nas lahko opravite tudi civilni obred, kjer okolje našega posestva zagotavlja rustikalno-sodoben pridih obreda, ki nahrani dušo in oko.

S prefinjenim občutkom pripravimo vso okrasitev in dekoracijo prostorov, ki za vaše poročno praznovanje lahko sprejmejo največ 40 gostov.

V naših apartmajih nudimo prenočišča vašim gostom (do 20 gostov).

Za vas smo na voljo do 23.00 ure, v primeru najema vseh apartmajev za prenočitev proti doplačilu, pa lahko vaš poseben dogodek zaključite tudi ob 01.00 uri.

Trnuljino osebje poskrbi za celotno organizacijo vašega nepozabnega praznovanja (razen prijave poroke na Upravni enoti):

 • Dekoracija in okrasitev
 • Vrhunska ekološka kulinarika za razvajanje prefinjenih okusov
 • Pijača
 • Poročna torta

Po vaši želji lahko organizirate tudi živo glasbo z maksimalno tremi glasbeniki (brez ozvočenja).

Upoštevamo vse vaše želje in predloge ter se individualno pogovorimo z vsakim parom.

“Dovolite nam, da vaša poročna pravljica na Trnuljinem posestvu zaživi, vaše sanje o nepozabni poroki dobijo krila, ki jih srčno in z občutkom uresničimo ter za vedno vtrnemo v vaš spomin. “

Rojstni dnevi

Rojstnodnevna praznovanja za maksimalno 60 gostov v poživljajočem in idiličnem ambientu Trnuljinega posestva v letnem in zimskem času.

Vrtna zabava v našem umirjenem naravnem okolju posestva ali v družinskem krogu ob toplem kaminu bo vaša rojstnodnevna praznovanja naredila tako posebne, kot ste vi.

Za vas smo na voljo do 23.00 ure, dogodek pa lahko popestrite tudi z živo glasbo (največ trije glasbeniki brez ozvočenja).

Družinska srečanja

Ste zaposleni s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi in si nekajkrat letno zaželite pristnega druženja z vašimi sorodniki in širšim družinskim krogom?

V intimnem umirjenem okolju z vrhunsko ekološko kulinariko in prefinjeno kapljico, lahko vaše družinsko srečanje naredimo zares posebno in nadvse prijetno.

Po vaši želji lahko najamete celotno Trnuljino restavracijo samo za vašo družino. Projektor in platno vam omogoča ogled vaših družinskih fotografij, s katerimi boste oživeli vaše družinske spomine in doživetja. Sprehod po našem posestvu v družbi vaših najdražjih bo okrepil vaše družinske vezi in vas navdihnil s svežino narave, kjer pogled sega daleč v pomirjujoče zelenice Ljubljanskega barja.

Krst, obhajilo, birma

Za svečane dogodke, ki jih želite obeležiti v ožjem krogu družine in prijateljev, brez prisotnosti drugih gostov, je posestvo Trnulja naravnost idealna izbira.

V bližini vseh prometnih povezav (avtocesta je oddaljena le 3,5 km) je naše posestvo zelo enostavno najti. Veliko parkirišče za vse goste ter prostornost in pristnost sodobnega ambienta s tradicionalnim pridihom zagotavlja vašim gostom popolno udobje in nadvse prijetno praznovanje. V kombinaciji z izbranimi kulinaričnimi krožniki so vaša praznovanja zagotovo posebna.

Za vaše povabljene, ki bi radi brezskrbno uživali, so na voljo tudi naši trajnostni apartmaji, ki nudijo vse za celovit počitek in nepozaben oddih. Starejši člani družine se lahko spočijejo tudi na ležalnikih.

Z veseljem vas zapeljemo tudi z električno kočijo po Barju, ki je čudovita naravna kulisa Ljubljane.

Druženja s prijatelji

Se želite preprosto družiti s prijatelji ter preživeti dan barvito in okusno?

Predlagamo podaljšan vikend, ki ga zapolnite z različnimi dejavnostmi na našem posestvu in v okolici:

 • zelo priljubjene naše kulinarične delavnice (nagrajene s strani časopisa The guardian),
 • razvajanje z refleksno masažo stopal,
 • savnanje v naši savni,
 • kolesarjenje po okolici,
 • poživljajoč jutranji fitness z osebnim trenerjem.

Naši prostori sprejmejo 5 – 9 parov, glede na vaše želje pa lahko za vašo izbrano družbo najamete celotno posestvo.

Naša Trnuljina ekipa se bo v celoti posvetila samo vam!

Srečanja s sošolci ali (bivšimi) sodelavci

Organiziramo prijetna druženja sošolcev iz osnovne, srednje šole ali fakultete, pa tudi srečanja sodelavcev, s katerimi se že dolgo niste družili.

V prijetnem ambientu našega posestva, katerega lahko rezervirate samo za vašo skupino (minimalno 20 odraslih oseb), se boste spominjali skupnih dni, preživetih v šolskih klopeh ali pa na delovnem mestu.

Vaša druženja in praznovanja lahko popestrite z našo nadvse zanimivo in poučno kulinarično delavnico, nagrajeno s strani časopisa The guardian. Lahko pa si ogledate naš postopek hladnega stiskanja olja, kjer boste spoznali predelavo olja.

Zapeljete se lahko tudi po reki Ljubljanici ali pa z električno kočijo po Ljubljanskem barju, kar bo čudovito zapolnilo vaš dan na našem posestvu.

Z vsako skupino posebej uskladimo program, kulinariko in po želji tudi vinsko spremljavo.

Naj vaša praznovanja dobijo poseben pečat v objemu idiličnega ambienta posestva Trnulja.

Vabljeni!

t 041 610 522 | e info@trnulja.com

TRNULJIN PRODAJNI AVTOMAT
Naše ekološke proizvode, narejene izključno iz ekoloških pridelkov z naše kmetije, lahko 24/7 kupite v našem prodajnem avtomatu na posestvu. Trenutno so na volji sledeči proizvodi - CENIK

Za vsa pojasnila in informacije smo na voljo na telefonskih številkah 041 622 062 in 041 610 522 ali po elektronski pošti info@trnulja.com
Veseli bomo vašega obiska!

Facebook

Lokacija

Kontakt

POSESTVO TRNULJA
Črna vas 265
1000 Ljubljana
Slovenija

46.00 vzporednik potuje točno čez posestvo

Lokacija: N 46° 00′ 00″, E 14° 28′ 41″

m +386 41 610 522 (rezervacije)
m +386 41 622 062 (proizvodi)
t +386 1 4271 903
e info@trnulja.com

Urnik

PONEDELJEK – NEDELJA
po predhodnem dogovoru za skupine.

Restavracija:
NEDELJE od 12.00 do 18.00
(ekološka kosila – obvezne rezervacije, prodaja lastnih proizvodov)

Za informacije in skupine nad 15 oseb nas pokličite na +386 41 610 522!

Vreme

Ljubljana
14. maja, 2022, 22:08
Partly cloudy
Partly cloudy
20°C
wind speed: 3 m/s NW
sunrise: 5:41
sunset: 21:04
 
PROMO VIDEO