APARTMA S SAVNO

APARTMA S SAVNO NA POSESTVU TRNULJAPrivoščite si wellness razvajanje za dve osebi nedaleč stran od Ljubljane

Če potrebujete odklop od hitrega tempa življenja ter sprostitev telesa in duha v objemu neokrnjene narave, je na ekološkem posestvu Trnulja za vas že pripravljeno vse, kar potrebujete za popoln oddih. Naš apartma s savno je kot nalašč za razvajanje za dve osebi, saj si boste lahko sredi narave, a vseeno čisto blizu Ljubljane privoščili zasebni wellness, rezerviran samo za vaju.

V celoti ekološko grajeni in opremljeni apartmaji so še en kamenček v mozaiku, ki prispeva k vaši popolni sprostitvi. Hkrati je naš wellness apartma tudi odlično izhodišče za dolge sprehode v naravi, ki vas bodo napolnili z energijo.

Povrnite si moči v družbi ljubljene osebe in si privoščite wellness za dva, Ljubljana in njeno čudovito Barje pa naj bosta vajina kulisa.

Sproščujoče razvajanje za 2 osebi

Trajnostno bivanje v eko apartmajih

/

V zavetju narave, a čisto blizu Ljubljane

Zasebno wellness razvajanje za dva

Naravna savna, ogrevana na drva

AKTUALNE IZBRANE PONUDBE samo za vas

PAKET Z NOČITVIJO "WELLNESS ZA 2"

– 2x nočitev v trajnostnem apartmaju
– 1
x savna z zeliščno kopeljo 3 ure
– 2x 30 minut refleksna masaža stopal
– bio prigrizki in čaj v koči za počitek
– steklenička Trnuljinega hladno stiskanega ekološkega olja
– darilce iz naše zakladnice ekoloških dobrot

Cena:
398,00 EUR/2 osebi
+ turistična taksa 3,13 EUR/osebo/noč

10% POPUST OB BIVANJU NAD 3 DNI

Popust velja ob telefonski rezervaciji ali rezervaciji preko naše spletne strani / e-pošte.

Ponudba ne velja za določene termine – (npr. velikonočni in novoletni prazniki, poletna, visoka sezona), pokličite za podrobnosti.

 

” Najbolj si želimo, da bi naš apartma s savno zapustili sveži, spočiti in polni lepih vtisov.
Potrudili se bomo, da bosta wellness za dva in bivanje v trajnostnih apartmajih popolnoma upravičila vaša pričakovanja. “

TRAJNOSTNI WELLNESS APARTMA

Naši apartmaji so nastali z mislijo na vaše dobro počutje in v skrbi za vaše zdravje. Hkrati so tudi poklon naravi in starim koliščarskim časom.

Notranjost apartmajev prevzema vonj po naravnem, neobdelanem lesu. Glineni izdelki in tekstil iz konopljinih vlaken pa prostor navdajajo z domačnostjo in udobnostjo. Tla objekta so iz recikliranih opek stare hiše, stene so lesena konstrukcija s konopljino izolacijo in glinenimi ometi. V naravnem stilu je zasnovano tudi pohištvo, iz avtohtonega lesa in rustikalno obdelano. Posteljne vzmetnice iz konoplje so najvišje kakovosti, prav tak je tudi konopljin tekstil: posteljnina, brisače, zavese.

RAZVAJANJE ZA DVE OSEBI V SAVNI

Če najamete apartma s savno, lahko v času bivanja kar 3 ure uživata v popolnoma naravni savni, ogrevani na drva. V njej prijetno prasketa ogenj, toploto pa je mogoče regulirati po svoje z dodajanjem drv. Savna je v tem času rezervirana ekskluzivno za vaju, da lahko nemoteno uživata v naravnem ambientu in popolni regeneraciji.

Po skoku pod prho je v koči za počitek že pripravljena banja z zeliščno kopeljo ter vroč Trnuljin bio čaj, sveže bio sadje in različni ekološki oreščki. Tam je na voljo tudi steklenička Trnuljinega hladno stiskanega ekološkega olja, vse za vaše popolne trenutke počitka in sprostitve.

KAJ POČETI NA TRNULJI?

Vaš oddih na Trnulji je lahko veliko več kot zgolj wellness apartma s savno in razvajanje za dve osebi blizu Ljubljane. Ekološko posestvo Trnulja leži na robu Ljubljanskega barja, ki je prepredeno s številnimi potmi za sprehode in kolesarske izlete. Nedaleč stran je reka Ljubljanica, ki ponuja številne možnosti preživljanja prostega časa: npr. na supu, v kajaku ali ob opazovanju pestre flore in favne.

Na Trnulji se vedno kaj dogaja, saj na kmetiji dela ne zmanjka. Predstavimo vam lahko postopek hladnega stiskanja olja ter druga opravila, ki krojijo naš vsakdan.

Če pa si zaželite bolj urbanih doživetij, je Ljubljana le lučaj stran. S svojim šarmom in pestro ponudbo aktivnosti vas bo gotovo očarala.

POVPRAŠEVANJEsproščujoč oddih – le en klik stran

ali izpolnite spodnji obrazec


WELLNESS

Odprto samo za vaju.

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

NAŠI PROIZVODI

Bolj kot je zemlja živa, več nam daje. Naše kmetovanje je ekološko, spoštujemo naravne sisteme in cikle. Naravnani smo v pridelavo oljnic in žit.

Vse kar počnemo šteje, zato kmetijske pridelke na posestvu tudi skrbno predelamo v ekološka olja, moke, namaze, sladice in druge ekološke dobrote. 

CERTIFIKATI

                     

NAROČITE SE NA
E-NOVICE