PRAZNOVANJA

POPOLNO DRUŽENJE ALI PRAZNOVANJE pripravljeno po vaši meri

 

raznovrstna praznovanja za skupine do 60 oseb
možnost najema posestva izključno za vašo družbo
– ekološka kulinarika iz lokalnih sestavin 
– velika izbira spremljajočih programov (igre na prostem, najem električne kočije in najem koles,…)

Naše posestvo v idiličnem ambientu, na robu Ljubljane, z edinstveno ekološko kulinarično ponudbo je nadvse odlična ideja za vaša nepozabna praznovanja, ki jih boste obeležili s svojimi najdražjimi.

AKTUALNE IZBRANE PONUDBE samo za vas

PRAZNOVANJE PO MERI

Povprašajte nas za ponudbo po meri za poroke in družinske srečanja, praznovanje rojstnega dne, krsta, obhajila ali birme, druženja s prijatelji ali srečanja s sošolci ali (bivšimi) sodelavci.

Pripravljene imamo odlične predloge ponudb, tako da vam bomo pomagali pri izpeljavi čudovitega dogodka.

ŠTEVILNE DODATNE MOŽNOSTI

Okrasitev in dekoracija prostorov, možnost najema glasbene skupine, nočitev v naših apartmajih z dodatnim popustom, ekološka kulinarika, projektor in platno, električna kočija za izlet po Barju, kulinarične delavnice, wellness center in masaže, kolesarjenje po okolici…Možnosti so neomejene!

” Dovolite nam, da vaš dogodek na Trnuljinem posestvu zaživi, vaše sanje o nepozabnem dogodku dobijo krila, ki jih srčno in z občutkom uresničimo ter za vedno vtisnemo v vaš spomin. “

POROKE

Na našem idiličnem posestvu lahko vaše poročno slavje z intimnim pridihom dobi nove dimenzije.  Pri nas lahko opravite tudi civilni obred, kjer okolje našega posestva zagotavlja rustikalno – sodoben pridih obreda, ki nahrani dušo in oko.

S prefinjenim občutkom pripravimo vso okrasitev in dekoracijo prostorov, ki za vaše poročno praznovanje lahko sprejmejo največ 40 gostov.

V naših apartmajih nudimo prenočišča vašim gostom (do 20 gostov).

Za vas smo na voljo do 23.00 ure, v primeru najema vseh apartmajev za prenočitev proti doplačilu, pa lahko vaš poseben dogodek zaključite tudi ob 01.00 uri.

Trnuljino osebje poskrbi za celotno organizacijo vašega nepozabnega praznovanja (razen prijave poroke na Upravni enoti):

  • Dekoracija in okrasitev
  • Vrhunska ekološka kulinarika za razvajanje prefinjenih okusov
  • Pijača
  • Poročna torta

Po vaši želji lahko organizirate tudi živo glasbo z maksimalno tremi glasbeniki (brez ozvočenja).

Upoštevamo vse vaše želje in predloge ter se individualno pogovorimo z vsakim parom.

ROJSTNI DNEVI

Rojstnodnevna praznovanja za maksimalno 60 gostov v poživljajočem in idiličnem ambientu Trnuljinega posestva v letnem in zimskem času.

Vrtna zabava v našem umirjenem naravnem okolju posestva ali v družinskem krogu ob toplem kaminu bo vaša rojstnodnevna praznovanja naredila tako posebne, kot ste vi.

Za vas smo na voljo do 23.00 ure, dogodek pa lahko popestrite tudi z živo glasbo (največ trije glasbeniki brez ozvočenja).

DRUŽINSKA SREČANJA

Ste zaposleni s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi in si nekajkrat letno zaželite pristnega druženja z vašimi sorodniki in širšim družinskim krogom?

V intimnem umirjenem okolju z vrhunsko ekološko kulinariko in prefinjeno kapljico lahko vaše družinsko srečanje naredimo zares posebno in nadvse prijetno.

Po vaši želji lahko najamete celotno Trnuljino restavracijo samo za vašo družino. Projektor in platno vam omogoča ogled vaših družinskih fotografij, s katerimi boste oživeli vaše družinske spomine in doživetja. Sprehod po našem posestvu v družbi vaših najdražjih bo okrepil družinske vezi in vas navdihnil s svežino narave, kjer pogled sega daleč v pomirjujoče zelenice Ljubljanskega barja.

KRST, OBHAJILO, BIRMA

Za svečane dogodke, ki jih želite obeležiti v ožjem krogu družine in prijateljev, brez prisotnosti drugih gostov, je posestvo Trnulja naravnost idealna izbira.

V bližini vseh prometnih povezav (avtocesta je oddaljena le 3,5 km) je naše posestvo zelo enostavno najti. Veliko parkirišče za vse goste ter prostornost in pristnost sodobnega ambienta s tradicionalnim pridihom zagotavlja vašim gostom popolno udobje in nadvse prijetno praznovanje. V kombinaciji z izbranimi kulinaričnimi krožniki so vaša praznovanja zagotovo posebna.

Za vaše povabljene, ki bi radi brezskrbno uživali, so na voljo tudi naši trajnostni apartmaji, ki nudijo vse za celovit počitek in nepozaben oddih. Starejši člani družine se lahko spočijejo tudi na ležalnikih.

Z veseljem vas zapeljemo tudi z električno kočijo po Barju, ki je čudovita naravna kulisa Ljubljane.

DRUŽENJA S PRIJATELJI

Se želite preprosto družiti s prijatelji ter preživeti dan barvito in okusno?

Predlagamo podaljšan vikend, ki ga zapolnite z različnimi dejavnostmi na našem posestvu in v okolici:

  • zelo priljubjene kulinarične delavnice (nagrajene s strani časopisa The Guardian),
  • razvajanje z refleksno masažo stopal,
  • savnanje v naši koliščarski savni,
  • kolesarjenje po okolici,
  • poživljajoč jutranji fitness z osebnim trenerjem.

Naši prostori sprejmejo 5 – 9 parov, glede na vaše želje pa lahko za vašo izbrano družbo najamete celotno posestvo.

Trnuljina ekipa se bo v celoti posvetila samo vam!

SREČANJA S SOŠOLCI ALI (BIVŠIMI) SODELAVCI

Organiziramo prijetna druženja sošolcev iz osnovne, srednje šole ali fakultete, pa tudi srečanja sodelavcev, s katerimi se že dolgo niste družili.

V prijetnem ambientu našega posestva, katerega lahko rezervirate samo za vašo skupino (minimalno 20 odraslih oseb), se boste spominjali skupnih dni, preživetih v šolskih klopeh ali pa na delovnem mestu.

Vaša druženja in praznovanja lahko popestrite z našo nadvse zanimivo in poučno kulinarično delavnico, nagrajeno s strani časopisa The guardian. Lahko pa si ogledate naš postopek hladnega stiskanja olja, kjer boste spoznali predelavo olja.

Zapeljete se lahko tudi po reki Ljubljanici ali pa z električno kočijo po Ljubljanskem barju, kar bo čudovito zapolnilo vaš dan na našem posestvu.

Z vsako skupino posebej uskladimo program, kulinariko in po želji tudi vinsko spremljavo.

POVPRAŠEVANJE sanjski dogodek, samo za vas

ali izpolnite spodnji obrazec


TEAM BUILDING

Raznovrstni programi za različne želje in velikosti. Rezervirano ekskluzivno za vas (prostor izključno za vaš team building).

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

APARTMAJI

Trajnostni apartmaji za regeneracijo telesa in duha.

NAROČITE SE NA
E-NOVICE