SKORAJ KOT V NARAVI … TRNULJINI BIO APARTMAJI Ljubljana in trajnostno bivanje z roko v roki

Res zanimivi so naši apartmaji: Ljubljana je nedaleč stran, mi pa se nahajamo tesno v objemu narave. Popolnoma ekološko grajeni in opremljeni apartmaji bodo poskrbeli, da se boste lahko v zavetju Posestva Trnulja odpočili in si nabrali novih moči za vsakodnevne izzive. Notranjost apartmajev prevzema vonj po naravnem, neobdelanem lesu, glineni izdelki in tekstil iz konopljinih vlaken pa prostor navdajajo z domačnostjo in udobnostjo.

Bivanje v naših apartmajih tako poživlja in spodbuja iskanje harmoničnega ravnovesja med delom in sprostitvijo.

V objektu so urejeni štirje apartmaji, dva v pritličju in dva v mansardi. Gostje so lahko nastanjeni tudi v studiu za dve osebi, ki ima lasten vhod.

AKTUALNE IZBRANE PONUDBE samo za vas

Trnuljini apartmaji Ljubljana z možnostjo savnanja

PAKET Z NOČITVIJO "WELLNESS ZA 2"

– 2 x nočitev v trajnostnem apartmaju
– 1
x savna z zeliščno kopeljo (3 ure)
– 60-minutna refleksna masaža stopal
– steklenička Trnuljinega hladno stiskanega olja
– darilce iz naše zakladnice ekoloških dobrot

Cena:
458,00 EUR
+ turistična taksa 3,13 EUR/osebo/noč

Trnuljini apartmaji Ljubljana s teraso

NOVOST - GLAMP

Koliščarski ambient za malce drugačen oddih v dvoje. Lesen objekt v stilu koliščarjev na robu Ljubljane nudi sodobno glamp namestitev z ležiščem 160 x 190 cm za dve osebi. V sklopu glampa je individualna savna, ki se kuri na drva. Terasa je prav tako zasebna, lahko za prijeten zajtrk v dvoje ali pa poležavanje na popoldanskem soncu pod varno zaščito senčnika. Glamp razpolaga s hladilnikom in aparatom za kavo. Tuš je v sklopu savne, WC pa je ločen, izven objekta, namenjen za uporabo samo za goste glampa. Več fotografij Glampa lahko najdete spodaj.

NOTRANJOST APARTMAJEV

Notranjost apartmajev prevzema vonj po naravnem, neobdelanem lesu, glineni izdelki in tekstil iz konopljinih vlaken pa prostor navdajajo z domačnostjo in udobnostjo. Tla objekta so iz recikliranih opek stare hiše, stene so lesena konstrukcija s konopljino izolacijo in glinenimi ometi. V naravnem stilu je zasnovano tudi pohištvo, iz avtohtonega lesa in rustikalno obdelano. Posteljne vzmetnice iz konoplje so najvišje kakovosti, prav tak je tudi konopljin tekstil: posteljnina, brisače, zavese. Vse to prispeva k vašemu dobremu počutju in skrbi za vaše zdravje. 

Trnuljini apartmaji Ljubljana - kuhinja

” Pri zasnovi apartmajev smo se trudili ohranjati stara izročila v danem prostoru, tipske elemente kmečke gradnje in ekološke materiale. “

APARTMA TRITIKALA (2+2)

Prostoren apartma za štiri osebe je eden od dveh apartmajev v pritličju ekološkega apartmajskega objekta. Prijetna počitniška enota ima na voljo dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, prostorno kopalnico in spalnico. Dnevni prostor je povezan z atrijem, ki je opremljen s sedežno garnituro. K popolnim trenutkom ugodja v notranjih prostorih prispevata dišeč les in udobna oprema, v zunanjem prostoru pa tudi aromatična zelišča z domačega vrtička.

APARTMA KONOPLJA (2+2)

Prostoren in udoben apartma za štiri osebe je eden izmed dveh apartmajev v pritličju apartmajskega objekta. Dišeč les v spalnici, domačnost v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico in prostorna kopalnica vas vabijo, da si privoščite oddih v ekološkem ambientu. Iz svetlega dnevnega prostora imate izhod v atrij z avtohtonim zeliščnim vrtom in vrtno garnituro, kjer je prijetno posedeti ob skodelici dišeče ekološke kave.

APARTMA KORUZA (2+4)

Družinski apartma se nahaja v mansardnem delu objekta, kjer nam sam prostor ponuja možnosti ustvarjanja razgibanih in zanimivih bivanjskih kotičkov. V spalnici družinskega apartmaja je poleg francoske postelje še pograd, ki je po svoji velikosti primeren tudi za odrasle osebe. Dišeč les, rustikalno obdelano pohištvo, prostornost, domačnost in udobje vas vabijo, da si privoščite oddih v popolnoma ekološkem ambientu.

APARTMA AJDA (2+2)

Apartma za štiri osebe je eden izmed dveh apartmajev v nadstropju apartmajskega objekta. Mansardni prostori nam ponujajo dovolj posebnosti, da je počitnikovanje v njih zelo privlačno in omogoča posebno izkušnjo. Ekološka naravnanost, dišeč les v spalnici, domačnost v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico ter prostorna kopalnica so rdeča nit vseh naših enot. Tudi tega smo urejali z mislijo na vaše ugodje in zdravje.

STUDIO (2)

Svetel studio za dve osebi se nahaja v mansardi sosednjega objekta. Ima lasten vhod in pogled na  dogajanje na kmečkem dvorišču. V celoti odprt prostor ponuja domačnost in udobje dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter spalnico. Simpatičen ambient vas vabi, da si odpočijete, naberete novih moči in se z naslednjim dnem prepustite novim doživetjem barjanskih ravnic.

NOVOST – GLAMP (2)

Koliščarski ambient za malce drugačen oddih v dvoje. Lesen objekt v stilu koliščarjev na robu Ljubljane nudi sodobno glamp namestitev z ležiščem 160 x 190 cm za dve osebi. V sklopu glampa je individualna savna, ki se kuri na drva. Terasa je prav tako zasebna, lahko za prijeten zajtrk v dvoje ali pa poležavanje na popoldanskem soncu pod varno zaščito senčnika. Glamp razpolaga s hladilnikom in aparatom za kavo. Tuš je v sklopu savne, WC pa je ločen, izven objekta, namenjen za uporabo samo za goste glampa.

KAJ POČETI PRI NAS?

Številne aktivnosti na posestvu in v bližnji okolici vam nudijo različne možnosti preživljanja prostega časa. Tudi za ljubitelje kulturne in naravne dediščine znamenitosti ne bo zmanjkalo. Še ena prednost, če so vam všeč naši apartmaji: Ljubljana in njene lepote so le streljaj stran. Nekaj najboljših idej, kako preživeti prosti čas pri nas, smo zbrali za vas v blog prispevku.

POVPRAŠEVANJEsproščujoč oddih – le en klik stran

ali izpolnite spodnji obrazec

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA apartmaji, Ljubljana, kulinarika, wellness

Kaj je vključeno v ceno nastanitve v apartmajih na posestvu Trnulja?

V ceno nastanitve na posestvu Trnulja je vključena nočitev v rustikalnih bio apartmajih, ki so grajeni in opremljeni povsem ekološko. Na voljo so vam posteljnina in brisače najvišje kakovosti. Posteljnino in brisače pri daljšem bivanju menjamo enkrat tedensko, za pogostejšo menjavo je potrebno doplačilo.

Svetujemo vam, da ste pozorni tudi na naše paketne ponudbe, kot npr. “wellness za 2”, ki vključujejo še kakšne dodatne bombončke za popestritev bivanja na našem posestvu.

Ali je v apartmaju na voljo hladnik?

Da, vsi naši apartmaji so opremljeni s hladilnikom.

Je v nastanitvi mogoče doplačati tudi za zajtrk?

Seveda, pri bivanju na posestvu Trnulja vam je za doplačilo na voljo tudi kontinentalni zajtrk, ki ga postrežemo v apartmaju, naročiti pa ga je treba 24 ur vnaprej. Poleg klasičnega kontinentalnega vam lahko ponudimo še vegetarijanski, veganski ali brezglutenski zajtrk. Poudariti moramo, da so prav vse sestavine ekološke – česar ne pridelamo na posestvu, dokupimo od naših ekoloških dobaviteljev iz bližnje okolice.

Na našem posestvu vam bo prišel prav tudi avtomat z zdravimi prigrizki, pripravljenimi na našem posestvu, kjer se lahko okrepčate v katerem koli delu dneva.

Je v nastanitvi na voljo tudi dodatna postelja za otroka oz. ali je mogoče najeti posteljico za dojenčka?

Na voljo so 3 tipi nastanitve: za 2, 4 ali 6 oseb. V zadnja dva apartmaja z veseljem sprejmemo tudi družine. Vsekakor pa je pri nas mogoče za doplačilo najeti posteljico za dojenčka. Sporočite nam vaše želje ob rezervaciji.

Ali je v apartmajih tudi terasa oz. balkon?

Apartmaja v pritličju iz svetlega dnevnega prostora ponujata izhod v atrij z avtohtonim zeliščnim vrtom in vrtno garnituro, kjer je prijetno posedeti ob skodelici dišeče ekološke kave. V apartmajih v mansardi balkona ni.

Ali nastanitev ponuja možnost najema koles?

Izposojamo tako električna kolesa kot električne avtomobile. Svetujemo vam, da nas ob prihodu na posestvo poprašate o podrobnostih.

So v vaših apartmajih dobrodošli domači ljubljenčki?

Na posestvu z veseljem sprejmemo vaše pasje prijatelje, lažje od 15 kg, potrebno je doplačilo. Prosimo vas, da prihod kužka najavite ob rezervaciji.

Se je v času bivanja v apartmajih mogoče dogovoriti tudi za uporabo savne?

V času od septembra do junija seveda lahko uporabljate našo savno, če je prosta. Priporočamo, da vašo željo glede savnanja sporočite ob rezervaciji ali ob prihodu, da vam rezerviramo termin. Savna ni vključena v ceno apartmaja, potrebno je doplačilo.

Ali je na posestvu na voljo parkirišče?

Seveda, parkirati je mogoče tik ob naši restavraciji, ki je v neposredni bližini apartmajev, parkirišče je brezplačno.

Kako daleč je Trnulja oddaljena od centra Ljubljane in kako je z javnim prevozom?

Središče Ljubljane je od našega posestva oddaljeno okoli 6 km. Tja se lahko zapeljete z lastnim prevozom ali pri nas najamete električna kolesa. Center je dostopen tudi z javnim prevozom – v bližini našega posestva je avtobusna postaja mestnega avtobusa št. 19B. Trenutno zaradi rekonstrukcije ceste javni prevoz ni na voljo.

Katere znamenitosti v bližini posestva Trnulja je vredno obiskati?

Naši apartmaji ležijo sredi neokrnjene narave krajinskega parka Ljubljansko barje, ki že sam po sebi nudi ogromno možnosti za raziskovanje in aktivno preživljanje dopusta. A poleg vseh naravnih lepot, sredi katerih se nahajajo naši apartmaji, Ljubljana prav gotovo zasluži posebno omembo. S svojimi zgradbami, pečatom arhitekta Plečnika, znamenitim Tromostovjem in prijetnim večernim vrvežem vas ne bo pustila ravnodušnih. 

Smo edino ekološko posestvo, ki je od središča prestolnice oddaljeno komaj 6 km – izkoristite našo ugodno lego in se naužijte narave in mestnega utripa hkrati.

WELLNESS

Odprto samo za vaju.

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

NAŠI PROIZVODI

Bolj kot je zemlja živa, več nam daje. Naše kmetovanje je ekološko, spoštujemo naravne sisteme in cikle. Naravnani smo v pridelavo oljnic in žit.

Vse kar počnemo šteje, zato kmetijske pridelke na posestvu tudi skrbno predelamo v ekološka olja, moke, namaze, sladice in druge ekološke dobrote. 

CERTIFIKATI

                     

NAROČITE SE NA
E-NOVICE