TRAJNOSTNO BIVANJE … SKORAJ KOT V NARAVIbio apartmaji

Popolnoma ekološko grajeni in opremljeni apartmaji bodo poskrbeli, da se boste lahko v zavetju Posestva Trnulja odpočili in si nabrali novih moči za vsakodnevne izzive. Notranjost apartmajev prevzema vonj po naravnem, neobdelanem lesu, glineni izdelki in tekstil iz konopljinih vlaken pa prostor navdajajo z domačnostjo in udobnostjo. 

Bivanje v naših apartmajih tako poživlja in spodbuja iskanje harmoničnega ravnovesja med delom in sprostitvijo.

V objektu so urejeni štirje apartmaji, dva v pritličju in dva v mansardi. Gostje so lahko nastanjeni tudi v studiu za dve osebi, ki ima lasten vhod.

AKTUALNE IZBRANE PONUDBE samo za vas

PAKET Z NOČITVIJO "WELLNESS ZA 2"

– 2x nočitev v trajnostnem apartmaju
– 1
x savna z zeliščno kopeljo 3 ure
– 60 minut refleksna masaža stopal
– steklenička 100 ml konopljinega olja
– darilce iz naše zakladnice ekoloških dobrot

Cena:
458,00 EUR
+ turistična taksa 3,13 EUR/osebo/noč

WELLNESS DARILNI BON ZA SAVNO NA TRNULJI

Morda vaš bližnji praznuje rojstni dan, morda iščete darilo za mladoporočenca. Morda pa želite za božič ali kakšen drug praznik obdariti nekoga, ki vam veliko pomeni. Za vas smo pripravili nepozabno ponudbo za popolno sprostitev v dvoje.

Več informacij >

NOTRANJOST APARTMAJEV

Notranjost apartmajev prevzema vonj po naravnem, neobdelanem lesu, glineni izdelki in tekstil iz konopljinih vlaken pa prostor navdajajo z domačnostjo in udobnostjo. Tla objekta so iz recikliranih opek stare hiše, stene so lesena konstrukcija s konopljino izolacijo in glinenimi ometi. V naravnem stilu je zasnovano tudi pohištvo, iz avtohtonega lesa in rustikalno obdelano. Posteljne vzmetnice iz konoplje so najvišje kakovosti, prav tak je tudi konopljin tekstil: posteljnina, brisače, zavese. Vse to prispeva k vašemu dobremu počutju in skrbi za vaše zdravje. 

” Pri zasnovi apartmajev smo se trudili ohranjati stara izročila v danem prostoru, tipske elemente kmečke gradnje in ekološke materiale. “

APARTMA TRITIKALA (2+2)

Prostoren apartma za štiri osebe je eden od dveh apartmajev v pritličju ekološkega apartmajskega objekta. Prijetna počitniška enota ima na voljo dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, prostorno kopalnico in spalnico. Dnevni prostor je povezan z atrijem, ki je opremljen s sedežno garnituro. K popolnim trenutkom ugodja v notranjih prostorih prispevata dišeč les in udobna oprema, v zunanjem prostoru pa tudi aromatična zelišča z domačega vrtička.

APARTMA KONOPLJA (2+2)

Prostoren in udoben apartma za štiri osebe je eden izmed dveh apartmajev v pritličju apartmajskega objekta. Dišeč les v spalnici, domačnost v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico in prostorna kopalnica vas vabijo, da si privoščite oddih v ekološkem ambientu. Iz svetlega dnevnega prostora imate izhod v atrij z avtohtonim zeliščnim vrtom in vrtno garnituro, kjer je prijetno posedeti ob skodelici dišeče ekološke kave.

APARTMA KORUZA (2+4)

Družinski apartma se nahaja v mansardnem delu objekta, kjer nam sam prostor ponuja možnosti ustvarjanja razgibanih in zanimivih bivanjskih kotičkov. V spalnici družinskega apartmaja je poleg francoske postelje še pograd, ki je po svoji velikosti primeren tudi za odrasle osebe. Dišeč les, rustikalno obdelano pohištvo, prostornost, domačnost in udobje vas vabijo, da si privoščite oddih v popolnoma ekološkem ambientu.

APARTMA AJDA (2+2)

Apartma za štiri osebe je eden izmed dveh apartmajev v nadstropju apartmajskega objekta. Mansardni prostori nam ponujajo dovolj posebnosti, da je počitnikovanje v njih zelo privlačno in omogoča posebno izkušnjo. Ekološka naravnanost, dišeč les v spalnici, domačnost v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico ter prostorna kopalnica so rdeča nit vseh naših enot. Tudi tega smo urejali z mislijo na vaše ugodje in zdravje.

STUDIO (2)

Svetel studio za dve osebi se nahaja v mansardi sosednjega objekta. Ima lasten vhod in pogled na  dogajanje na kmečkem dvorišču. V celoti odprt prostor ponuja domačnost in udobje dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter spalnico. Simpatičen ambient vas vabi, da si odpočijete, naberete novih moči in se z naslednjim dnem prepustite novim doživetjem barjanskih ravnic.

CENIK BIVANJA

KAJ POČETI PRI NAS?

Številne aktivnosti na posestvu in v bližnji okolici vam nudijo različne možnosti preživljanja prostega časa ob bivanju pri nas, za ljubitelje kulturne in naravne dediščine pa ravno tako znamenitosti ne bo zmanjkalo. Nekaj najboljših idej, kako preživeti prosti čas pri nas, smo zbrali za vas v blog prispevku.

POVPRAŠEVANJEsproščujoč oddih – le en klik stran

ali izpolnite spodnji obrazec


WELLNESS

Odprto samo za vaju.

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

NAŠI PROIZVODI

Bolj kot je zemlja živa, več nam daje. Naše kmetovanje je ekološko, spoštujemo naravne sisteme in cikle. Naravnani smo v pridelavo oljnic in žit.

Vse kar počnemo šteje, zato kmetijske pridelke na posestvu tudi skrbno predelamo v ekološka olja, moke, namaze, sladice in druge ekološke dobrote. 

CERTIFIKATI

                     

NAROČITE SE NA
E-NOVICE