TEAMBUILDING

PREIZKUŠENI TEAMBUILDING PROGRAMI IN DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Trnulja ponuja vse za popoln teambuilding: Ljubljana je le streljaj stran od nas

Naše prednosti:

– odlična lokacija za skupine od 10 do 60 oseb
– možnost koriščenja zunanjega in notranjega prostora
– vsa potrebna tehnična oprema na lokaciji
– enostaven dostop in lastno video nadzorovano parkirišče
– nepozabna ekološka kulinarika z inovativnimi elementi

Preverite med številnimi team building programi, ki jih ponuja posestvo Trnulja.

Nekaj naših referenc:

teambuilding LJubljana je najela tudi banka Addiko Bank
tudi Porsche je najel team building Ljubljana
tudi ekipa Matije Zajška je najela teambuilding Ljubljana

AKTUALNE IZBRANE PONUDBE samo za vas

športno rekreativen voden teambuilding Ljubljana

ŠPORTNO REKREATIVEN VODEN TEAMBUILDING

Bi želeli vašo ekipo motivirati na športno zabaven in zdrav način?
Potrebujete ideje in vodenje za ekipne in športne igre na vašem team buildingu?

Izkoristite možnost športno rekreativnega vodenega team buildinga na posestvu Trnulja.

poslovni ekološki zajtrk ali teambuilding Trnulja, Ljubljana

POSLOVNI EKOLOŠKI ZAJTRK

Bi želeli vašim sodelavcem ponuditi pristen, edinstven in posebej zanimiv ekološki poslovni zajtrk? Bi radi vaš delovni sestanek s poslovnimi partnerji začeli nekoliko drugače?

Dovolite, da vam predstavimo poslovni ekološki zajtrk, za katerega se odloča vse več podjetij in gospodarstvenikov.

” Odločite se za enega izmed naših vnaprej načrtovanih team building programov ali si oblikujte svojega, po vaši meri in potrebah, glede na dejavnost vaše skupine oz. podjetja. “

KULINARIČNE EKO DELAVNICE

“Današnji življenjski tempo ne daje možnosti, niti časa za pripravo zdrave domače hrane.”

Že neštetokrat izrečen izgovor. Ste pomislili na možnost, da včasih za pripravo domačih, zdravih in hkrati hitrih kulinaričnih obrokov manjka samo kanček kuharske domišljije in spretnosti?

Tečaji in delavnice priprave zdrave domače hrane potekajo v kuhinji Posestva Trnulja. Skupaj z gostiteljico Uršo boste obujali in preizkušali pozabljene recepte, naučili se boste priprave hitrih, a hkrati zdravih obrokov. Tudi na peko domačega peciva ne bomo pozabili.

Ustvarjali bomo okusne ekološke predjedi, glavne jedi in sladice. Vse certificirane ekološke sestavine vam bomo priskrbeli na Posestvu Trnulja. Pripravili bomo zanimive pogrinjke, vas naučili pravilno postreči, predlagali katero vino sodi k določeni jedi in na koncu z veseljem degustirali pripravljeno hrano.

Delavnice trajajo od 4 do 5 ur. Sočasno se jih lahko udeleži osem do deset oseb.

Vabimo vas v našo kuharsko brigado!

izobraževalni team building

IZOBRAŽEVALNI TEAMBUILDING: SKRITI POTENCIALI DIGITALNEGA MARKETINGA NA SPLETU

Kako “na polno” izkoristiti potencial digitalnega marketinga za vaše podjetje? Spoznajte zakonitosti učinkovitega vsebinskega nastopa vašega podjetja na spletu ter skrivnosti optimizacije vaših spletnih strani,  da se bodo te na iskalniku Google prikazovale pred vašo konkurenco.

VEČDNEVNI TEAMBUILDING

Potrebuje vaša ekipa večdnevni oddih in druženje? Bi želeli vašo ekipo motivirati v naravi in neposredni bližini Ljubljane? Privoščite vašim skupinam večdnevno druženje na ekološkem posestvu Trnulja.

večdnevni teambuilding
sprostitveni teambuilding

SPROSTITVENI TEAMBUILDING: LJUBLJANA Z LADJICE

Bi želeli v svoj naslednji teambuilding program združiti spoznavanje lepot narave z vožnjo po reki Ljubljanici? Iščete idejo za edinstven team building v naravi?

Odpravite se na nepozabno plovbo po reki Ljubljanici. Njene skrivnosti so odkrivali že stari Rimljani, ki so jo s pridom uporabljali tudi za plovbo. V zadnjih letih pa vožnja z ladjico po Ljubljanici postaja tudi del zanimive turistične ponudbe naše prestolnice.

Z ELEKTRIČNO KOČIJO PO BARJU

Šteje vaša skupina, za katero iščete primeren team building program, do 12 oseb? Želite svoji skupini ponuditi nepozabno izkušnjo in doživetje, ki nudi zlitje sodobno vodenega izleta (z električno kočijo) in raziskovanje narave v bližini Ljubljane?

sodobni teambuilding z električno kočijo
teambuilding po meri

TEAMBUILDING PO MERI

Iščete primerno lokacijo za izvedbo team buildinga za vaše podjetje oz. skupino? Si želite zasnovati teambuilding po meri vaše organizacije? Oblikujte svoj team building glede na želje in zahteve vaše dejavnosti. 

POVPRAŠEVANJE za vrhunski poslovni dogodek

ali izpolnite spodnji obrazec


POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJAteam building na posestvu Trnulja blizu Ljubljane

Kako naj izberem najboljši teambuilding za svojo ekipo?

Pri izbiri najboljšega teambuildinga za vašo ekipo vam z veseljem pomagamo, saj imamo dolgoletne izkušnje z ekipami iz različnih poslovnih okolj. Med našo pestro ponudbo boste zagotovo našli teambuilding, ki bo tako zabaven kot koristen hkrati ter bo poleg tega izpolnil vaše cilje, ne da bi bili prisiljeni prekoračiti svoj proračun.  

Večina naših strank najprej prebrska našo spletno stran in si tako ustvari predstavo, kakšen teambuilding bi bil najustreznejši. Če pa imate v mislih nekaj drugačnega, nas preprosto pokličite in skupaj bomo prišli do rešitve, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

Kakšne prednosti prinaša teambuilding?

Zaposleni si, bolj kot kadarkoli, želijo občutiti, da pripadajo skupnosti in da ima njihova služba jasen namen. Te občutke lahko spodbudi in utrdi dober teambuilding. Ta lahko pripomore k bolj zdravim in srečnejšim zaposlenim, spodbudi produktivnost in občutno izboljša vzdušje med zaposlenimi. Vse to je mogoče doseči z obilo zabave, ki je na ekološkem posestvu Trnulja zagotovljena! Več o prednostih teambuildinga si lahko preberete na povezavi.

Komu teambuilding najbolj koristi?

Teambuilding na posestvu Trnulja v neposredni bližini Ljubljane koristi prav vsaki ekipi. Organizirali smo uspešne dogodke tako za velika podjetja kot za majhne ekipe. Kakršna koli že je vaša ekipa, skupaj bomo ugotovili, kakšen tip druženja bi bil zanjo najkoristnejši.

AKTUALNE IZBRANE PONUDBE samo za vas

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

APARTMAJI

Trajnostni apartmaji za regeneracijo telesa in duha.

NAROČITE SE NA
E-NOVICE