WELLNESS DARILNI BON

WELLNESS DARILNI BON ZA SAVNO NA TRNULJI podarite darilni bon za popolno sprostitev v dvoje

Morda vaš bližnji praznuje rojstni dan, morda iščete darilo za mladoporočenca. Morda pa želite za božič ali kakšen drug praznik obdariti nekoga, ki vam veliko pomeni.

Odgovor na vse tri dileme je wellness darilni bon za dva na posestvu Trnulja. Z njim bližnjim podarite wellness razvajanje v popolnoma naravni savni, ogrevani na drva. V njej prijetno prasketa ogenj, toploto pa je mogoče regulirati po svoje z dodajanjem drv. Savna je rezervirana ekskluzivno za slavljenca, ki lahko nemoteno uživata v naravnem ambientu in regeneraciji, tri ure. V času koriščenja bona sta v savni popolnoma sama.

Po skoku pod prho je v koči za počitek zanju že pripravljena banja z zeliščno kopeljo ter vroč domač čaj, sveže sadje in različni oreščki. Tam slavljenca čaka tudi bio Trnuljino olje za razvajanje kože ter popolni trenutki počitka in sprostitve.

Razvajanje
za dve osebi
oz. za pare

Trajnostno bivanje v eko apartmajih

/

V zavetju narave, a čisto blizu Ljubljane

Zagotovljena popolna zasebnost

Naravna savna, ogrevana na drva

AKTUALNA IZBRANA PONUDBA samo za vas

wellness darilni bon za savno za dve osebi

WELLNESS DARILNI BON NA TRNULJI

– dobrodošlica
– ekskluzivna uporaba savne 3 ure
– zeliščna kopel
– 2x kopalni plašč, 2x natikači, 2x velika brisača, 2x mala brisača
– bio čaj, bio oreščki in bio sadje
– steklenička bio hladno stiskanega Trnuljinega olja
– zasebna garderoba s kopalnico s tušem
– Trnuljino darilce

Za več informacij in nakup nas kontaktirajte.

” Podarite domačnost prasketajočega ognja v naravni savni. Podarite popolno sprostitev ter prepotrebno regeneracijo. Podarite intimo in čas, preživet v dvoje. Podarite wellness bon posestva Trnulja. “

OB KAKŠNI PRILOŽNOSTI PODARITI WELLNESS BON? ideje za obdarovanje

wellness darilni bon za rojstni dan

DARILNI BON ZA ROJSTNI DAN

Se bliža rojstni dan bližnjega, ki bi mu koristila regeneracija telesa in duha v družbi najljubše osebe? Potem je wellness bon posestva Trnulja kot nalašč zanjo oziroma zanj.

Wellness darilni bon savna za dva na posestvu Trnulja je idealno rojstnodnevno darilo za vse, ki bi jim prav prišel pobeg od vsakdanjih skrbi in polnjenje baterij. Med savnanjem v naravni savni, kjer pomirjujoče prasketa ogenj, skrbi kar izpuhtijo in počutje se popravi za 100 odstotkov.

Če torej o darilu za bližnjega razmišljate v smeri darilni bon, savna, sprostitev, izberite wellness bon posestva Trnulja.

DARILNI BON ZA MLADOPOROČENCA

Povabljeni na poroko in brez idej za darilo? V modi je podariti denar, toda ali ni to preveč brezosebno? Res, da denar vedno pride prav, a lepo mu je dodati osebno noto, ki se bo mladoporočencema vtisnila v trajen spomin.

Poročno slavje in prvi dnevi zakona so lahko precej naporni, zato mladoporočencema podarite možnost za sprostitev. In ker ni lepšega kot prve dni po poroki preživeti v družbi moža oz. žene v sproščujočem in intimnem okolju, bo wellness bon posestva Trnulja darilo, za katerega vam bosta mladoporočenca resnično hvaležna. Oči se jima bodo zasvetile takoj, ko bosta videla napis: darilni bon – savna.

wellness darilni bon za savno za mladoporočenca
wellness darilni bon za božič na posestvu Trnulja

DARILNI BON ZA BOŽIČ

Letos se decembra lahko izognete tekanju po trgovinah in iskanju popolnega darila.

Verjetno ni nikogar, ki ga wellness bon ne bi osrečil, zato za božič izberite darilni bon za dva in bližnje povabite v našo savno na posestvu Trnulja. Ni lepšega kot razvajanje v dvoje v vroči savni sredi čarobne zimske pokrajine in vsakdo, ki potrebuje sprostitev in regeneracijo, bo darila neizmerno vesel.

POVPRAŠEVANJE darilni bon: savna za dva

ali izpolnite spodnji obrazec


WELLNESS

Odprto samo za vaju.

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

APARTMAJI

Trajnostni apartmaji za regeneracijo telesa in duha.

NAROČITE SE NA
E-NOVICE