WELLNESS DARILNI BON

WELLNESS DARILNI BON ZA SAVNO NA TRNULJI podarite darilni bon za popolno sprostitev v dvoje

Morda vaš bližnji praznuje rojstni dan, morda iščete darilo za mladoporočenca. Morda pa želite za božič ali kakšen drug praznik obdariti nekoga, ki vam veliko pomeni.

Odgovor na vse tri dileme je wellness darilni bon za dva na posestvu Trnulja. Z njim bližnjim podarite wellness razvajanje v popolnoma naravni savni, ogrevani na drva. V njej prijetno prasketa ogenj, toploto pa je mogoče regulirati po svoje z dodajanjem drv. Savna je rezervirana ekskluzivno za slavljenca, ki lahko nemoteno uživata v naravnem ambientu in regeneraciji, tri ure. V času koriščenja bona sta v savni popolnoma sama.

Po skoku pod prho je v koči za počitek zanju že pripravljena banja z zeliščno kopeljo ter vroč domač čaj, sveže sadje in različni oreščki. Tam slavljenca čaka tudi bio Trnuljino olje za razvajanje kože ter popolni trenutki počitka in sprostitve.

Razvajanje
za dve osebi
oz. za pare

Trajnostno bivanje v eko apartmajih

/

V zavetju narave, a čisto blizu Ljubljane

Zagotovljena popolna zasebnost

Naravna savna, ogrevana na drva

AKTUALNA IZBRANA PONUDBA samo za vas

wellness darilni bon za savno za dve osebi

WELLNESS DARILNI BON NA TRNULJI


– dobrodošlica

– ekskluzivna uporaba savne 3 ure
– zeliščna kopel
– 2x kopalni plašč, 2x natikači, 2x velika brisača, 2x mala brisača
– bio čaj, bio oreščki in bio sadje
– zasebna garderoba s sanitarijami
– Trnuljino darilce

Za več informacij in nakup nas kontaktirajte.

” Podarite domačnost prasketajočega ognja v naravni savni. Podarite popolno sprostitev ter prepotrebno regeneracijo. Podarite intimo in čas, preživet v dvoje. Podarite wellness bon posestva Trnulja. “

OB KAKŠNI PRILOŽNOSTI PODARITI WELLNESS BON? ideje za obdarovanje

wellness darilni bon za rojstni dan

DARILNI BON ZA ROJSTNI DAN

Se bliža rojstni dan bližnjega, ki bi mu koristila regeneracija telesa in duha v družbi najljubše osebe? Potem je wellness bon posestva Trnulja kot nalašč zanjo oziroma zanj.

Wellness darilni bon savna za dva na posestvu Trnulja je idealno rojstnodnevno darilo za vse, ki bi jim prav prišel pobeg od vsakdanjih skrbi in polnjenje baterij. Med savnanjem v naravni savni, kjer pomirjujoče prasketa ogenj, skrbi kar izpuhtijo in počutje se popravi za 100 odstotkov.

Če torej o darilu za bližnjega razmišljate v smeri darilni bon, savna, sprostitev, izberite wellness bon posestva Trnulja.

DARILNI BON ZA MLADOPOROČENCA

Povabljeni na poroko in brez idej za darilo? V modi je podariti denar, toda ali ni to preveč brezosebno? Res, da denar vedno pride prav, a lepo mu je dodati osebno noto, ki se bo mladoporočencema vtisnila v trajen spomin.

Poročno slavje in prvi dnevi zakona so lahko precej naporni, zato mladoporočencema podarite možnost za sprostitev. In ker ni lepšega kot prve dni po poroki preživeti v družbi moža oz. žene v sproščujočem in intimnem okolju, bo wellness bon posestva Trnulja darilo, za katerega vam bosta mladoporočenca resnično hvaležna. Oči se jima bodo zasvetile takoj, ko bosta videla napis: darilni bon – savna.

wellness darilni bon za savno za mladoporočenca

“Najlepše se vam zahvaljujeva za prjaznost, pogostitev in prijeten klepet. Hkrati pa pohvala tudi za savno in vse ostalo, kar spada zraven. Bilo je čudovito, se še vidimo.”
Aljoša in Klavdija

“Na začetku se vam hočem zahvaliti, želim vam uspehov in veliko hvaležnih gostov. Lahko dodam, da za takšen počitek mi ni niti iz Maribora težko priti. Upam, da se kmalu vrnemo k vam na prekrasno posest.”
Miloš in Anastasija 

“Hvala za prijazno predstavitev, prijetne prostore in vrhunsko vzdušje. Ter prisrčno darilo, čudovito je bilo, se še vidimo!”
Maja in Tomaž

“Prekrasno dopoldne v naravi z naravo! Prečudoviti ljudje! Bodite v svetlobi, radosti in ljubezni!”
Vladka in Boštjan

“Bilo je čudovito in nepozabno. Človek se tukaj res sprosti in odkloši glavo.”
Anže in Sabina

“Hvala za vse – kot bi se nama Marija prikazala – super odmor za nekaj uric.”
Blaž in Katja

“Res mini raj za sproščanje telesa in duha. Vsak kotiček nama je bil všeč, tudi sprejem. Še kdaj, do naslednjič.”

POVPRAŠEVANJE darilni bon: savna za dva

ali izpolnite spodnji obrazec


WELLNESS

Odprto samo za vaju.

KULINARIKA

Prva ekološko certificirana restavracija v Sloveniji.

APARTMAJI

Trajnostni apartmaji za regeneracijo telesa in duha.

NAROČITE SE NA
E-NOVICE