Trnulja med osmimi udeleženci 6.sezone Štartaj Slovenija

13. Sep, 2021 | Štartaj Slovenija

Posestvo Trnulja se podaja v nove vode!!!

Letos se bo odvila že 6. sezona projekta Štartaj Slovenija. Tokrat se je iz velikega števila prijavljenih med najboljših 8 uvrstilo tudi naše Posestvo Trnulja.

Trnulja je že poznana po ponudbi v 100% ekološko certificirani restavraciji, sedaj pa smo v naš kulinarični izbor vključili še izdelke, ki bodo na voljo na policah Štartaj Slovenija v trgovinah Interspar po vsej Sloveniji od ponedeljka, 13.9.2021 dalje.

Naši »paradni konji«

V projekt Štartaj Slovenija smo se prijavili s tremi izdelki in sicer:

  • *BIO TRNULJIN PEČENJAK – vegetarijanski

bio pecenjaki vegetarijanski

  • *BIO TRNULJIN PEČENJAK – s slanino

bio pecenjak s slanino

  • *BIO TRNULJIN ZROLANC – z orehi in jabolki

bio zrolanc z orehi in jabolki

Vsi izdelki so ekološko certificirani, brez GSO (gensko spremenjenih organizmov), narejeni v Trnuljini kuhinji, pretežno iz sestavin, pridelanih in predelanih na našem trajnostnem posestvu.

Osnovna sestavina: sojina okara

Glavna sestavina naših izdelkov je sojina okara. To je stranski produkt pri proizvodnji tofuja, ki smo ga uspešno vključili v naše nove proizvode.

Zakaj so Trnuljini pečenjaki in zrolanci nekaj posebnega?

Pečenjakov in zrolancev ne delajo stroji, ampak pridne roke Trnuljcev (tako se imenujemo zaposleni na Trnulji). Vsak pečenjak in vsak zrolanc je deležen ročne priprave in zato je vsak zase enkraten in neponovljiv.

ekološki sojini polpeti

Kako jih pripravimo

Zrolance in pečenjake smo zamrznili, da jih lahko dalj časa hranite in so nared v vsakem trenutku, ko jih potrebujete. Potrebno jih je samo vzeti iz zamrzovalnika, počakati nekaj minut, nato pa jih lahko spečete v pečici, pečenjake lahko še v ponvi, zrolanci pa so slastni tudi pripravljeni na sopari.

Kje zveste več o naših novih proizvodih

Sveže informacije bodo na voljo na www.startajslo.si, www.spar.si in www.trnulja.com, pa tudi na družbenih omrežjih. Spremljajte nas, obeta se veliko zanimivosti in presenečenj!