Motivacijsko izobraževanje za spletni marketing

23. Mar, 2020 | Team building programi

Želite svojim zaposlenim v marketingu, prodaji in vodjem oddelkov, ponuditi sveža in aktualna znanja iz področja spletnega marketinga?
Želite v svoj spletni nastop podjetja, smiselno integrirati vsebinski marketing in bloganje, SEO optimizacijo ter to dvoje učinkovito uporabljati na družabnih omrežjih in v email marketingu?
Povabite svoje ekipe in zaposlene na motivacijsko izobraževanje za spletni marketing (vsebinski marketing & optimizacija spletnih strani ter njuna integracija z družabnim omrežjem LinkedIn in email marketingom).

 

.Motivacijsko izobraževanje za spletni marketing – predavanje s spletno marketinškim strokovnjakom in praktikom Matijo Zajškom

..

.spletni marketing izobraževanjeDigitalna transformacija podjetij in spletni marketing sta danes, ne več samo nuja, temveč tudi stalnici, ki nenehno zahtevata vlaganje v izvajanje najboljših praks ter izobraževanje, slehernega podjetja. Obvladovanje spletnega nastopa na največjem iskalniku Google, kakovostna priprava vsebin za spletne strani in bloge ter strateško upravljanje spletnih kanalov (z resursi, ki jih imate podjetja na voljo) je zato temelj učinkovitega in zdravega spletnega nastopa.

.

Na posestvu Trnulja, organiziramo motivacijsko izobraževanje za spletni marketing, skupaj s spletno marketinškim strokovnjakom in praktikom Matijo Zajškom, ki se že vrsto let, samostojno ukvarja s spletnim marketingom.

.

Na motivacijski  delavnici, ki jo priporočamo vsem vašim zaposlenim, vpletenim v spletni marketing in trženje (vodje prodaje, vodje marketinga, vsebinski ustvarjalci,…) boste spoznali (ali obnovili) zakonitosti učinkovitega spletnega trženja preko vaše spletne strani, med organskimi prikazi na iskalniku Google, temeljito obdelali rezerve, ki jih ima vaša spletna stran ali trgovina iz vidika SEO optimizacije.

.

Motivacijsko izobraževanje za spletni marketing, posebej prilagojeno za vaše spletne strani, vključuje:

  • pomen strateškega pristopa k trženju preko interneta
  • razumevanje in analiza ključnih besed, kot osnova onsite SEO optimizacije
  • vsebinski marketing & bloganje po aktualnih SEO pravilih
  • offsite SEO optimizacija za uvrščanje vaših spletnih strani na prvo stran Googla, za najtežje ključne besede
  • učinkovita raba Google my Business profila
  • integracija vsebinskega marketinga s poslovno/družabnim omrežjem LinkedIn

.

Izvedba delavnice: skozi vse leto
Število udeležencev: od 20 do 50
Čas trajanja: 3 ali 5 ur (odvisno od programa izobraževanja)