fbpx
Spoštovani gostje Posestva Trnulja,

glede na situacijo v zvezi s koronavirusom in v skrbi za zdravje naših gostov in zaposlenih smo se odločili, da posestvo, apartmaje in restavracijo do nadaljnjega zapremo za obiskovalce.

Zahvaljujemo se za razumevanje, o ponovnem odprtju vas bomo obvestili!

_________________________

Dear guests,

due to the situation with coronavirus and in regards to the safety of our guests and personnel, our estate, apartments and restaurant are closed for visitors. We will let you know when we re-open.

Thank you!

Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk
Bi želeli vašim sodelavcem ponuditi pristen, edinstven in posebej zanimiv, ekološki, poslovni zajtrk?
Bi radi vaš delovni sestanek s poslovnimi partnerji začeli nekoliko drugače?

Dovolite, da vam predstavimo poslovni ekološki zajtrk, za katerega se odloča vse več podjetij in gospodarstvenikov.
.

Poslovni ekološki zajtrk na posestvu Trnulja

.

Poslovni ekološki zajtrkPri hitrem tempu današnjega časa je vedno pomembno, da, če je le mogoče, opravimo več stvari hkrati.

.
Poslovni partnerji se tako radi odzovejo povabilu, ob katerem poleg dobrega zajtrka opravijo še pomemben razgovor ali pa svojim strankam, zastopnikom in drugim partnerjem, predstavijo nov program, proizvode, način sodelovanja, ipd.
.
Ekološko posestvo Trnulja je kot nalašč za takšne priložnosti.
.
Prvo pomembno dejstvo je, da boste s svojimi gosti, na posestvu Trnulja, uživali ekskluzivno obravnavo in v času vašega dogodka v poslovno-turističnem delu posestva ne bo drugih gostov.
.
Vaše povabljence bo, ob prihodu, poleg odlične ekološke kave, čakalo tudi parkirno mesto v neposredni bližini vhoda. Vaš poslovni del se odvija hkrati z zajtrkom, gostje lahko tudi med sestankom ali predavanjem na kratko vstanejo in stopijo do samopostrežnega bifeja s hladno in toplo hrano.
.
Zagotovo se za vsakogar najde nekaj, meni zajtrka pa predhodno uskladimo z naročnikom.
.
Na koncu vašega uradnega dela in poslovnega zajtrka, lahko, na željo, pripravimo še degustacijo olj in krajše predavanje o ekološkem načinu pridelave in predelave hrane.
.
Ker smo locirani le 4 km od ljubljanske južne obvoznice (izvoz št. 33 Rudnik), boste po zaključku dogodka zelo hitro prispeli do svoje pisarne z dobrim občutkom, da ste že opravili eno pomembno nalogo, pa se dan še niti ni prevesil v zadnji del dopoldneva.
.
Trajanje: po dogovoru oz. 1 do 2 uri
Primerno število oseb: po dogovoru
Čas izvedbe: celo leto
.
V kolikor se zanimate za izvedbo kakršnegakoli programa za vaše podjetje, vas povabimo, da si ogledate ponudbo naših  programov, na povezavi. Poleg poslovnega zajtrka, vam na našem posestvu nudimo tudi bivanje v ekološko grajenih apartmajih in sprostitev v neokrnjeni naravi.