Supanje po Ljubljanici

18. Mar, 2020 | Team building programi

Vas zanimanje supanje po Ljubljanici?
Bi želeli svojim ekipam organizirati nepozabno in trendovsko doživetje v naravi in v prijetni družbi?
Preverite kako lahko naš  program “Supanje po Ljubljanici” prispeva k boljši motivaciji vaših ekip.
.
V zadnjem času je eden izmed zelo popularnih načinov preživljanja časa v naravi, tako za podjetja, različne skupine, kot tudi posameznike, supanje oz. t.i. veslanje na SUP-u.
.

Supanje po Ljubljanici za skupine

.
Naš program “Supanje po Ljubljanici” je primeren skorajda za vsako skupino, v kateri je izkazan interes za izvedbo sodobnih  aktivnosti v naravi, saj ne zahteva nikakršnih predhodnih znanj, razen seveda, da posameznik zna plavati.
.
supanje po ljubljaniciPristan Ekološkega posestva Trnulja je kot ustvarjen za izhodiščno točko za izvedbo programa.
.
Z inštruktorjem se srečate na Trnuljinem parkirišču, od koder je le 400 m hoje do pristana, kjer vas bodo že čakali SUP-i. Po krajšem teoretičnem uvodu in pojasnilih, kako se znajti na plavajoči deski, se boste drug za drugim, podali na Ljubljanico.
.
Predviden čas supanja je približno 1 uro, po dogovoru pa lahko tudi več, odvisno od fizične pripravljenosti udeležencev in stopnje znanja supanja.
.
Po zaključku aktivnosti na vodi bo zagotovo prijalo ekološko kosilo v Trnuljini restavraciji, če pa bo ostalo še kaj energije, lahko izvedete še strokovni / izobraževalni / motivacijski del vašega programa.
.
Ekološko posestvo Trnulja ima vso potrebno opremo in naprave za kombiniranje najrazličnejših športnih, zabavnih in drugih aktivnosti z izobraževalno, motivacijskimi aktivnostmi za potrebe vašega podjetja. Za izvedbo seminarjev in delavnic nudimo od projektorja, platna, brezžične povezave vašega računalnika s projektorjem, mikrofone, ozvočenje, brezžični internet, flip chartov in ostalega, itd.
Program supanje lahko odlično vključite ali združite z ostalo našo ponudbo, za potrebe več dnevnih dogodkov za podjetja, pa nudimo tudi možnost prenočitve v ekološko urejenih apartmajih in možnost poslovnih zajtrkov.
.
Število udeležencev: 10 – 20
Čas trajanja: 3 – 4 ure (supanje in kosilo)
.
Veselimo se vašega zanimanja in srečanja z vami.