fbpx
Spoštovani gostje Posestva Trnulja,

glede na situacijo v zvezi s koronavirusom in v skrbi za zdravje naših gostov in zaposlenih smo se odločili, da posestvo, apartmaje in restavracijo do nadaljnjega zapremo za obiskovalce.

Zahvaljujemo se za razumevanje, o ponovnem odprtju vas bomo obvestili!

_________________________

Dear guests,

due to the situation with coronavirus and in regards to the safety of our guests and personnel, our estate, apartments and restaurant are closed for visitors. We will let you know when we re-open.

Thank you!

Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk
Vas zanimanje supanje po Ljubljanici?
Bi želeli svojim ekipam organizirati nepozabno in trendovsko doživetje v naravi in v prijetni družbi?
Preverite kako lahko naš  program “Supanje po Ljubljanici” prispeva k boljši motivaciji vaših ekip.
.
V zadnjem času je eden izmed zelo popularnih načinov preživljanja časa v naravi, tako za podjetja, različne skupine, kot tudi posameznike, supanje oz. t.i. veslanje na SUP-u.
.

Supanje po Ljubljanici za skupine

.
Naš program “Supanje po Ljubljanici” je primeren skorajda za vsako skupino, v kateri je izkazan interes za izvedbo sodobnih  aktivnosti v naravi, saj ne zahteva nikakršnih predhodnih znanj, razen seveda, da posameznik zna plavati.
.
supanje po ljubljaniciPristan Ekološkega posestva Trnulja je kot ustvarjen za izhodiščno točko za izvedbo programa.
.
Z inštruktorjem se srečate na Trnuljinem parkirišču, od koder je le 400 m hoje do pristana, kjer vas bodo že čakali SUP-i. Po krajšem teoretičnem uvodu in pojasnilih, kako se znajti na plavajoči deski, se boste drug za drugim, podali na Ljubljanico.
.
Predviden čas supanja je približno 1 uro, po dogovoru pa lahko tudi več, odvisno od fizične pripravljenosti udeležencev in stopnje znanja supanja.
.
Po zaključku aktivnosti na vodi bo zagotovo prijalo ekološko kosilo v Trnuljini restavraciji, če pa bo ostalo še kaj energije, lahko izvedete še strokovni / izobraževalni / motivacijski del vašega programa.
.
Ekološko posestvo Trnulja ima vso potrebno opremo in naprave za kombiniranje najrazličnejših športnih, zabavnih in drugih aktivnosti z izobraževalno, motivacijskimi aktivnostmi za potrebe vašega podjetja. Za izvedbo seminarjev in delavnic nudimo od projektorja, platna, brezžične povezave vašega računalnika s projektorjem, mikrofone, ozvočenje, brezžični internet, flip chartov in ostalega, itd.
Program supanje lahko odlično vključite ali združite z ostalo našo ponudbo, za potrebe več dnevnih dogodkov za podjetja, pa nudimo tudi možnost prenočitve v ekološko urejenih apartmajih in možnost poslovnih zajtrkov.
.
Število udeležencev: 10 – 20
Čas trajanja: 3 – 4 ure (supanje in kosilo)
.
Veselimo se vašega zanimanja in srečanja z vami.