fbpx
Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk
Bi želeli v svoj naslednji team building program združiti spoznavanje lepot narave z vožnjo po reki Ljubljanici?
Iščete idejo za edinstven team building v naravi?
Odpravite se na nepozabno plovbo po reki Ljubljanici…
.
Ljubljanica – reka sedmih imen, ki je navdihnila marsikaterega slovenskega umetnika – pesnika, pisatelja, slikarja….
.
Njene skrivnosti so odkrivali že stari Rimljani, ki so jo s pridom uporabljali tudi za plovbo. V zadnjih letih pa vožnja z ladjico po Ljubljanici postaja tudi del zanimive turistične ponudbe naše prestolnice.
.
Večino voženj z ladjicami po Ljubljanici, sestavlja krožna pot, posestvo Trnulja pa z ladjico EMA ponuja malenkost drugačno team building doživetje:
.
Vkrcate se lahko na Špici ali kjerkoli drugje v mestu – pri Zlati ladjici, pod Mesarskim mostom, skratka na točki, ki najbolj ustreza udeležencem team buildinga.
.
team building ladjica po ljubljaniciVašo plovbo po Ljubljanici lahko pospremi tudi izkušen vodič, ki razkrije marsikatero tančico skrivnosti, povezano z Ljubljanico in njenim vplivom na življenje z njo in ob njej.
.
Ali ste vedeli, da so včasih goljufive peke, ki so za kruh zaračunali več, kot bi smeli, s Čevljarskega mostu “pomakali” v Ljubljanico, vsem na očeh, v posmeh in v poduk?
.
Še in še je zgodb, tisto o Urški in povodnem možu zagotovo poznate….morda ju še vedno proti dnu Ljubljanice nosi vrtinec v tričetrtinskem taktu.
.
Po zanimivi uri plovbe vas bo Trnuljina ekipa pričakala v svojem pristanu in vas pospremila do posestva, kjer boste nadaljevali delovno po vašem programu, za dobro počutje telesa bomo poskrbeli s prigrizki in kosilom (seveda bo vse 100% certificirano ekološko), poleg vaših brbončic pa bomo razvajali tudi druga čutila s čudovitim razgledom, vonjem po lesu in izvrstni kavici, žvrgolenjem ptic ali pa kar s tišino v naravi, če se boste odpravili na sprehod po posestvu.
.
Po končanem programu se boste vrnili v pristan, od koder vas bo barka EMA odpeljala nazaj v mestno jedro.
.
Izvedba delavnice: po dogovoru
Število udeležencev: do 30
Čas trajanja: 3 do 5 ur
.
Team building program z ladjico po Ljubljanici lahko kombinirate tudi z drugimi aktivnostmi ostalih team building programov, ki jih ponujamo.