Voden ogled kmetije Trnulja in prikaz pridobivanja hladno stiskanih olj

23. Mar, 2020 | Team building programi

Voden ogled kmetije Trnulja poteka na ekološki kmetiji, ki se nahaja na pragu Ljubljane. Na ogledu vas bomo popeljali v skrivnosti zdrave pridelave hrane in vam prikazali pridobivanje hladno stiskanih olj, ki jih boste lahko na degustaciji tudi poskusili. Vse več ljudi je ekološko osveščenih, zato je vse bolj pomembno kako je pridelana hrana ki jo uživamo in od kje prihaja. Na voden ogled posestva Trnulja lahko povabite svoje najbližje ali pa se ga udeležite s svojimi sodelavci.
.
voden ogled kmetijeEkološko ni samo moderno, ampak je tudi zdravo in je edina prava usmeritev, če želimo, da bo človek preživel.
.

Voden ogled kmetije Trnulja

V prihodnosti bomo jedli bio ali pa sploh ne bomo več jedli. Kako pridelati ekološko hrano na pragu Ljubljane, kako oblikovati kulinarično ponudbo iz teh pridelkov, kako poteka ekološka kontrola in še mnogo več, vam bodo predstavili strokovno usposobljeni zaposleni na posestvu Trnulja.
.
.Na naši kmetiji  boste lahko poleg  bogate, domače, ekološko pridelane hrane, poskusili tudi hladno stiskana olja, ki ga našim obiskovalcem ponudimo direktno izpod preše. Vaš degustacijski krožnik na ogledu kmetije,  bo sestavljen iz različnih vrst hladno stiskanih olj in kulinaričnih dobrot, ki jih v Trnuljini kuhinji pripravljamo iz naših pridelkov. Angažiranim in “posebej zagretim” udeležencem programa zaupamo tudi kakšen recept.
.
Voden ogled kmetije Trnulja:
Trajanje: 2 – 3 ure
Število oseb: minimalno 20, maksimalno 60
Čas izvedbe: celoletno
.
Privoščite svojim zaposlenim delavnico,  ki ponuja celovito izkušnjo pridelovanja zdrave, ekološke prehrane, prikaz pridobivanja hladno stiskanih olj in prikaz pridelave ekoloških kulinaričnih dobrot. Vse ponujeno lahko v vaših ekipah odlično povežete z ostalimi dejavnostmi, ki jih ponuja ekološka kmetija.
.
Hkrati z ekološko tematiko, lahko na našem posestvu,  izkoristite tudi priložnosti za izvedbo ostalih priljubljenih športnih, zabavnih in izletniških aktivnosti ter z njimi zaokrožite obisk ekološke kmetije v nepozabno doživetje in izkušnjo:
.
  • .SUP-anje na Ljubljanici
  • vožnja s kanuji ali vožnja s turistično ladjico po Ljubljanici
  • vožnja z električno kočijo

.Na našem posestvu vam nudimo tudi multimedijsko opremljeno predavalnico, kjer lahko organizirate predavanja ali delavnice za svoje zaposlene ali poslovne partnerje.