Z električno kočijo po barju [lahko tudi z vodičem]

11. Sep, 2019 | Team building programi

Šteje vaša skupina, za katero iščete primeren izobraževalni in hkrati zabaven program, do 12 oseb?
Želite svoji skupini ponuditi nepozabno izkušnjo in doživetje, ki nudi zlitje sodobno vodenega izleta (z električno kočijo) in raziskovanje narave v bližini Ljubljane?
Naj bo vaše naslednje druženje vožnja z električno kočijo po Ljubljanskem barju!
.
Ljubljansko barje, s svojimi meglicami v jesenskem in zimskem času, skrivnostno zastira svoje posebnosti, ki pa jih lahko, s pomočjo našega vodenega ogleda, iz varnega objema Trnuljine kočije, opazujete večji del leta.
.

Vožnja z električno kočijo po skrivnostnem Ljubljanskem barju

.
Odvisno od dela dneva, ki ga boste izbrali za vaše druženje,  boste lahko opazovali naravo v polnem razcvetu, poletnem soncu ali jesenskih barvah, živelj na Barju, od srn, zajcev, lisic in raznovrstnih ptic, pa bo samo še pika na i vašemu raziskovanju.
.
vožnja z električno kočijoPtičja opazovalnica, Barjanska okna, hudournik Iška, čudovita Ljubljanica in neskončna barjanska ravnina vam bodo obnovili vse vaše izpraznjene energijske baterije, električno vozilo Polaris pa vas bo neslišno popeljalo med barjanskimi polji in travniki, da boste lahko prisluhnili melodijam neokrnjene narave na pragu Ljubljane.
.
Na vašem  barjanskem popotovanju, vas po potrebi, lahko spremlja vodič, ki vam zaupa obilo zanimivosti o posebnostih tega čudovitega območja.
.
Kot ste najbrž že slišali, velja Ljubljansko barje za območje, kjer so našli najstarejše kolo na svetu, z osjo, ki so jo pred  cca. 5.200 leti uporabljali koliščarji – takratni prebivalci Barja. Na Trnulji si lahko ogledate repliko osi v njeni naravni velikosti.
.
Vožnja z električno kočijo je voden izlet, ki smo ga poimenovali  “Z električno kočijo po barju”. Izlet nudi doživetje in edinstveno izkušnjo spoznavanja okolice našega glavnega mesta, hkrati pa priložnost za nepozabno druženje in zabavo, srednje velikim skupinam. V celoten program, lahko na vašo željo, vkomponiramo še aktivnosti iz naše ostale ponudbe, ter seveda vrhunsko, ekološko pripravljeno kulinariko in ostale storitve, ki jih nudimo na posestvu Trnulja.
.
Čas trajanja: minimalno 1 uro do max. 3 ure
Število udeležencev: max. 12
Izvedba delavnice: 1.4.-31.10.