fbpx
Spoštovani gostje Posestva Trnulja,

z veseljem vas obveščamo, da bomo vrata našega posestva, restavracije in apartmajev ponovno odprli s petkom. 29. maja 2020.
Predhodne rezervacije že sprejemamo, tako da prijazno vabljeni, da nas obiščete!

_________________________

Dear guests,

we are happy to announce that our estate, apartments and restaurant will re-open for visitors on Friday 29th May 2020.
Reservations are already available. Hope to see you soon and stay safe!

Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk
Bi želeli naslednjič s svojo skupino združiti spoznavanje lepot narave z vožnjo po reki Ljubljanici?
Iščete idejo za edinstveno druženje  v naravi?
Potem je za vas primerna nepozabna vožnja z ladjico po reki Ljubljanici!
Potem je za 
Ljubljanica – reka sedmih imen, ki je navdihnila marsikaterega slovenskega umetnika – pesnika, pisatelja, slikarja….
.
Njene skrivnosti so odkrivali že stari Rimljani, ki so jo s pridom uporabljali tudi za plovbo. V zadnjih letih pa vožnja z ladjico po Ljubljanici postaja tudi del zanimive turistične ponudbe naše prestolnice.
.

Vožnja z ladjico po reki Ljubljanici

.

.Večino voženj z ladjicami po Ljubljanici, sestavlja krožna pot, posestvo Trnulja pa z ladjico EMA ponuja malenkost drugačno druženje.

.Vkrcate se lahko na Špici ali kjerkoli drugje v mestu – pri Zlati ladjici, pod Mesarskim mostom, skratka na točki, ki najbolj ustreza udeležencem.

.
vožnja z ladjicoVašo plovbo po Ljubljanici lahko pospremi tudi izkušen vodič, ki razkrije marsikatero tančico skrivnosti, povezano z Ljubljanico in njenim vplivom na življenje z njo in ob njej.
.
Ali ste vedeli, da so včasih goljufive peke, ki so za kruh zaračunali več, kot bi smeli, s Čevljarskega mostu “pomakali” v Ljubljanico, vsem na očeh, v posmeh in v poduk?
.
Še in še je zgodb, tisto o Urški in povodnem možu zagotovo poznate….morda ju še vedno proti dnu Ljubljanice nosi vrtinec v tričetrtinskem taktu.
.
Po zanimivi uri plovbe vas bo Trnuljina ekipa pričakala v svojem pristanu in vas pospremila do posestva, kjer boste nadaljevali delovno po vašem programu, za dobro počutje telesa bomo poskrbeli s prigrizki in kosilom (seveda bo vse 100% certificirano ekološko), poleg vaših brbončic pa bomo razvajali tudi druga čutila s čudovitim razgledom, vonjem po lesu in izvrstni kavici, žvrgolenjem ptic ali pa kar s tišino v naravi, če se boste odpravili na sprehod po posestvu.
.
Po končanem programu se boste vrnili v pristan, od koder vas bo barka EMA odpeljala nazaj v mestno jedro.
.
Izvedba delavnice: po dogovoru
Število udeležencev: do 30
Čas trajanja: 3 do 5 ur
.
Vožnja z ladjico po Ljubljanici, je tudi odlična priložnost, da spoznate tudi druge aktivnosti, ki jih ponujamo na posestvu Trnulja.