fbpx
Spoštovani gostje Posestva Trnulja,

glede na situacijo v zvezi s koronavirusom in v skrbi za zdravje naših gostov in zaposlenih smo se odločili, da posestvo, apartmaje in restavracijo do nadaljnjega zapremo za obiskovalce.

Zahvaljujemo se za razumevanje, o ponovnem odprtju vas bomo obvestili!

_________________________

Dear guests,

due to the situation with coronavirus and in regards to the safety of our guests and personnel, our estate, apartments and restaurant are closed for visitors. We will let you know when we re-open.

Thank you!

Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk
Bi želeli naslednjič s svojo skupino združiti spoznavanje lepot narave z vožnjo po reki Ljubljanici?
Iščete idejo za edinstveno druženje  v naravi?
Potem je za vas primerna nepozabna vožnja z ladjico po reki Ljubljanici!
Potem je za 
Ljubljanica – reka sedmih imen, ki je navdihnila marsikaterega slovenskega umetnika – pesnika, pisatelja, slikarja….
.
Njene skrivnosti so odkrivali že stari Rimljani, ki so jo s pridom uporabljali tudi za plovbo. V zadnjih letih pa vožnja z ladjico po Ljubljanici postaja tudi del zanimive turistične ponudbe naše prestolnice.
.

Vožnja z ladjico po reki Ljubljanici

.

.Večino voženj z ladjicami po Ljubljanici, sestavlja krožna pot, posestvo Trnulja pa z ladjico EMA ponuja malenkost drugačno druženje.

.Vkrcate se lahko na Špici ali kjerkoli drugje v mestu – pri Zlati ladjici, pod Mesarskim mostom, skratka na točki, ki najbolj ustreza udeležencem.

.
vožnja z ladjicoVašo plovbo po Ljubljanici lahko pospremi tudi izkušen vodič, ki razkrije marsikatero tančico skrivnosti, povezano z Ljubljanico in njenim vplivom na življenje z njo in ob njej.
.
Ali ste vedeli, da so včasih goljufive peke, ki so za kruh zaračunali več, kot bi smeli, s Čevljarskega mostu “pomakali” v Ljubljanico, vsem na očeh, v posmeh in v poduk?
.
Še in še je zgodb, tisto o Urški in povodnem možu zagotovo poznate….morda ju še vedno proti dnu Ljubljanice nosi vrtinec v tričetrtinskem taktu.
.
Po zanimivi uri plovbe vas bo Trnuljina ekipa pričakala v svojem pristanu in vas pospremila do posestva, kjer boste nadaljevali delovno po vašem programu, za dobro počutje telesa bomo poskrbeli s prigrizki in kosilom (seveda bo vse 100% certificirano ekološko), poleg vaših brbončic pa bomo razvajali tudi druga čutila s čudovitim razgledom, vonjem po lesu in izvrstni kavici, žvrgolenjem ptic ali pa kar s tišino v naravi, če se boste odpravili na sprehod po posestvu.
.
Po končanem programu se boste vrnili v pristan, od koder vas bo barka EMA odpeljala nazaj v mestno jedro.
.
Izvedba delavnice: po dogovoru
Število udeležencev: do 30
Čas trajanja: 3 do 5 ur
.
Vožnja z ladjico po Ljubljanici, je tudi odlična priložnost, da spoznate tudi druge aktivnosti, ki jih ponujamo na posestvu Trnulja.