fbpx
Spoštovani gostje!
Vse kaže, da bomo kmalu v zeleni fazi in bodo ukrepi še nekoliko bolj sproščeni. Takrat bo tudi Trnulja odprla svoja vrata, zaenkrat pa sprejemamo samo poslovne skupine. O ponovnem odprtju vas bomo obvestili na naši spletni strani in na FB. Apartmaji so že odprti, sprejemamo tudi turistične bone. Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Posestvo Trnulja

_________________________

Liebe Gäste!
Wir hoffen, dass Slowenien bald die “grüne Phase” erreicht und die Massnahmen zusätzlich gelockert werden. Sobald es so weit ist, wird Trnulja wieder geöffnet werden. Zur Zeit empfangen wir nur Firmengruppen. Über Wiedereröffnung werden wir Sie auf unserer Webseite und auf FB informieren. Die Appartments sind schon buchbar. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen!

Anwesen Trnulja

_________________________

Dear Guests!
it seems that Slovenia will soon reach the “green phase” and the measures will be released. At that point, Trnulja will reopen the organic restaurant, at the time being we are opened for business guests only. We will inform you about the reopening on our Webpage and on FB. The appartments are already opened. We are looking forward to welcoming you again!

Trnulja country estate

Prvo trajnostno posestvo v SLOVENIJI
> Povpraševanje
> Top razlogi za obisk

Individualna vadba je namenjena okrepitvi celega telesa in je prilagojena posamezniku. Pod vodstvom osebnega trenerja boste dosegli rezultate, kot si jih želite in hkrati vadili v sproščeni in intimni atmosferi. Za koga je primerna, kakšne učinke prinaša in kje jo lahko izvajate v okolici Ljubljane, izveste v nadaljevanju.

Za koga je primerna individualna vadba?

Vadba z osebnim trenerjem je namenjena posameznikom, ki pri vadbi potrebujejo pomoč, želijo nasvete in napotke strokovnjaka ali hočejo enostavno prihraniti čas za pripravo kakovostnega in zanimivega treninga. Mnogi posamezniki niso naklonjeni vadbam v skupinah in želijo osebno obravnavo ter bolj intimno vzdušje.

Individualna vadba je lahko namenjena:individualna vadba

  • krepitvi celotnega telesa in dobremu počutju,
  • izgubi teže in maščobnih oblog,
  • izboljšanju vaših športnih dosežkov,
  • povečevanju gibljivosti,
  • popoškodbeni vadbi,
  • vadbi nosečnic in mladih mamic z dojenčki.

Kakšne so prednosti individualne vadbe?

Prednost takšne vadbe je povsem individualna obravnava. Vaje so izbrane in prilagojene potrebam in ciljem posameznika, vadba pa poteka pod strokovnim nadzorom osebnega trenerja, ki redno spremlja napredek in po potrebi prilagaja oziroma spreminja program vadbe.

Pri individualni vadbi osebni trener izbira vaje iz širokega nabora različnih vadbenih sistemov, po potrebi se uporablja uteži, trenažerje in Kinesis vadbeno napravo.

Zakaj izbrati individualno vadbo in ne skupinsko?

Individualna vadba v primerjavi s skupinsko vadbo, omogoča veliko mero medsebojne komunikacije med kineziologom in vadečim, kar pa je ključno za večji učinek treninga in hitrejši napredek.

Trener spozna svojega vadečega, predvsem pa njegovo psiho-fizično ozadje in morebitne zdravstvene ali gibalne omejitve, na podlagi tega pa oblikuje učinkovit osebni program vadbe.

Komu se priporoča individualna vadba?

Individualna vadba je priporočljiva za:individualna vadba

  • vse tiste, ki ste v pomanjkanju časa in bi želeli maksimalno izkoristiti svoj čas,
  • vse z večjimi gibalnimi omejitvami in bolečinami, ki potrebujete večji nadzor nad gibanjem in skrbno izbrane vaje,
  • vse, ki ste pred ali po končani fizioterapiji ali celo operaciji in
  • vse tiste, ki imate osebne želje in cilje.

Kje lahko izvajam individualno vadbo?

Individualno vadbo izvajamo tudi na ekološkem Posestvu Trnulja. Naši wellnes in fitnes prostori z vso fitnes opremo so odličen prostor za vašo vadbo pod vodstvom osebnega trenerja.  Za vas pripravimo individualni program vadbe, ki ga boste izvajali v naših prostorih pod vodstvom osebnega trenerja.individualna vadba

Za individualno vadbo se lahko odločite tudi s partnerjem ali prijatelji.Vadba se tako prilagodi za dva člana posamezno.