Programi po meri [Oblikujte program za skupine po lastnih željah]

24. Mar, 2020 | Team building programi

Iščete primerno lokacijo za izvedbo programov za vaše podjetje oz. skupino?
Si želite zasnovati programe po meri (glede na specifične potrebe vašega podjetja ali društva)?
Oblikujte svoje druženje, glede na želje in zahteve vaše dejavnosti….spoznajte programe po meri na posestvu Trnulja!

.

Programi po meri na ekološkem posestvu Trnulja

.

.V kolikor je vaše podjetje že kadarkoli sodelovalo v programih v lastni režiji, ali v režiji agencij in iščete primerno lokacijo za izvedbo programov, preverite možnosti, ki jih ponuja posestvo Trnulja.

programi po meriNa našem posestvu boste zagotovo našli primerno lokacijo za izvedbo vašega programa izven poslovnih prostorov.

Nudimo prijeten prostor z dnevno svetlobo in pogledom v naravo, ki sprejme do 60 oseb in ima vso potrebno tehnično opremo za predavanja, usposabljanja in druge oblike poslovnega izobraževanja.

Okolica ponuja veliko možnosti za dejavnosti, ki bodo okrepile ekipni duh vaših zaposlenih na vseh nivojih.

Poleg prijetnega ambienta (v hladnih dneh zakurimo tudi kamin) ponujamo izbrano 100% certificirano ekološko kulinariko, za katero več kot polovico sestavin pridelamo na naši ekološki kmetiji.

V času izvedbe vašega programa, ni na posestvu drugih gostov, prostor je rezerviran ekskluzivno za vas. Tudi parkirnih mest imamo dovolj, dostop do nas pa je zelo enostaven, mestne prometne konice vas pri tem ne bodo ovirale.

Na posestvu je obenem, na voljo tudi 5 trajnostno grajenih apartmajev, ki sprejmejo do 20 oseb. Vaš poslovni dogodek lahko zaključite s sprehodom po ljubljanskem Barju in zdravim poslovnim zajtrkom.

.

Za koga je primeren program po meri?

.

team building po meriVsako podjetje in vsaka skupina ima svoje specifične zahteve in potrebe pri izvedbi programov za skupine

Program  po meri za skupine, smo zato oblikovali kot “custom made” rešitev, kjer vsem interesentom, ki želijo samostojno oblikovati potek svojega  programa, ponujamo vrhunsko lokacijo v neposredni bližini slovenskega glavnega mesta, hkrati pa vrhunsko in “po meri” kulinariko, ki jo lahko na osnovi ekološko pridelane hrane, povsem prilagodimo, naročnikom.

Za “po potrebah oblikovan program” se odločate podjetja, ki si želite več svobode pri kreiranju svojega programa, od ponudnika  pa pričakujete vrhunsko postrežbo, zanesljivo opremo za predavanja in seminarje ter čudovito lokacijo.

Pri izvedbi in organizaciji programov po meri, priporočamo možnosti iz ostalih naših  programov za skupine. 

Aktualne objave iz naše strani, lahko spremljate tudi na naši Facebook strani.