Športno rekreativni vodeni programi na posestvu Trnulja

22. Mar, 2020 | Team building programi

Bi želeli vašo ekipo motivirati na športno zabaven in zdrav način?
Potrebujete ideje in vodenje za ekipne in športne igre na vašem druženju?
Izkoristite možnost in spoznajte kako potekajo športno rekreativni vodeni programi na posestvu Trnulja
.

Športno rekreativni vodeni programi na ekološkem posestvu Trnulja

.
Športno rekreativni vodeni programiVedno več je ljudi in zaposlenih v podjetjih, ki se dnevno ukvarjajo s športom. Seveda je pogosto to na rekreativni ravni oz. kar samoiniciativno, brez, da bi se pozanimali, kako se določen šport pravilno izvaja oz. kakšna so točna pravila igre pri skupinskih (ekipnih) športih.
.
Zato smo na posestvu Trnulja, organizirali možnost izvedbe športno rekreativnega, vodenega programa, katerega namen je ne samo razgibati in za šport navdušiti vaše zaposlene, temveč hkrati, ob rekreaciji in telovadbi, ponuditi strokovno razlago o pravilnem telesnem razgibavanju.
.
Zagotovo bo vašim ekipam zanimivo slišati od profesionalnega športnika, kako je s tem ali onim športom glede pravil, rekvizitov in drugih podrobnosti.
V prisotnosti profesionalnega trenerja, ki vam bo ves čas v oporo s praktičnim prikazom in navodili, lahko v enem dnevu podrobneje spoznate več športov, kot npr. odbojko, badminton, balinanje, vožnjo s kolesi, tek, nordijsko hojo, veslanje s kanujem, supanje, vadbo na prostem in vadbo v fitnesu..
Športno rekreativni vodeni programi  vaših ekip, po enem dnevu zagotovo ne bodo preobrazili v eksperte posameznih športnih disciplin in panog, lahko pa ste prepričani, da bomo na posestvu Trnulja, znali poskrbeti, da bodo udeleženci iz teh druženj odšli navdušeni in motivirani za nadaljevanje rekreacije in športa, tudi doma.
.
Primerno za skupine: 10-30 oseb
Čas izvedbe: april-oktober, v primeru slabega vremena je potrebno termin prestaviti
Čas trajanja: obseg je prilagodljiv od 2 – 6 ur
.
Podrobnejši program s praktičnim prikazom, vajami za udeležence ter predavanjem o klinični somatiki, si lahko ogledate na povezavi, v kolikor pa vas zanima še ostala ponudba naših programov, ki jih organiziramo na posestvu Trnulja, pa slednje preverite, na drugi povezavi.
.
Popeljite svoje ekipe v svet športa in zdravega duha, s Trnuljo.