6 prednosti, ki jih prinaša team building za manjše skupine na posestvu Trnulja

6. Sep, 2022 | Team building programi

Razmišljate o team buildingu za svojo ekipo. V dvomih ste, ali je sploh primeren za vas, saj vas v timu ni veliko. A če bi vedeli, kako blagodejen in učinkovit je lahko team building pri povezovanju ekipe, bi ga rezervirali že zdavnaj. Naše ekološko posestvo Trnulja na obronkih Ljubljane je kot nalašč za team building za manjše skupine, ki lahko na naši kmetiji uživajo v zabavnih in edinstvenih aktivnostih, posebej namenjenih manjšemu številu udeležencev.

 Vzdušje na Trnulji je domače in intimno, zato se bo vaša ekipa povezala na poseben način. Ponujamo številne možnosti grajenja ekipe, ki jih že dolgo uspešno izvajamo in izpopolnjujemo. Najbolje je, da preverite naše team building programe na povezavi, lahko pa se o podrobnostih in idejah za team building za vašo ekipo pogovorimo po telefonu. A če vas še nismo čisto prepričali, berite dalje za informacije o vseh prednostih oz. koristih, ki jih prinaša team building za manjše skupine na posestvu Trnulja.

team building za manjše skupine na posestvu Trnulja

Za ponudbo team buildingov na posestvu Trnulja

Prednost št. 1: prijetno in intimno vzdušje, idealno za team building za manjše skupine

Trnulja je edinstveno trajnostno ekološko posestvo na obrobju Ljubljane, ki je nastalo z namenom pričarati domačnost in intimno vzdušje za vsakogar, ki nas obišče. Prijetno in sproščeno počutje je zlasti na team buildingu izjemnega pomena. V prijetnem vzdušju se udeleženci bolje povežejo, lažje premostijo komunikacijske ovire in s sodelovanjem skupaj dosežejo zastavljene cilje. 

Ker nam je zadovoljstvo obiskovalcev zelo pomembno, vam zagotavljamo, da v času vašega team buildinga na posestvu ne bo drugih skupin. Vašemu timu bo na voljo za vas rezerviran prostor, namenjen ekskluzivno vam, tudi če vaša skupina šteje pet ali 15 članov. Poleg intime in domačnosti je prednost tudi v tem, da se vam lahko naše osebje popolnoma posveti. Tudi stik s sodelavci je pristnejši, saj lahko drug drugemu namenite več časa, se bolj pristno povežete in si pokažete, da se cenite. Občutek pripadnosti v domačnem okolju lahko ekipo ponese dlje in poveže močneje, kot je to mogoče pri večjih skupinah.

team building za manjše skupine: prijetno vzdušje
team building za manjše skupine: prijetno vzdušje

Prednost št. 2: vse na enem mestu oz. prostori za številne dejavnosti in za druženje

Posestvo Trnulja se razlega na precejšnji površini, zato nudi številne možnosti za preživljanje prijetnega časa z ekipo tudi, ko je izbran team building program mimo. Udeleženci lahko izbirajo med spoznavanjem kmetije, posestva in našega dela, nekateri se lahko sproščajo v wellnessu, drugi klepetajo ob dobri kapljici in izbrani kulinariki, spet tretji pa uživajo na prostem, saj je iz restavracije mogoč direkten izhod na teraso. 

Travnik okoli glavnega poslopja je idealen za zabavne igre na prostem, če pa ima vaša ekipa rada sprehode, bo uživala na prostranem Barju, sredi katerega se nahaja Trnulja. Ta je s svojo edinstveno floro in favno kot nalašč za ljubitelje narave in vse, ki jim zeleno okolje predstavlja sprostitev in polnjenje baterij. Čez posestvo teče tudi vedno zanimiva reka Ljubljanica, ki je prava paša za oči, hkrati pa nudi še en prostor za športne aktivnosti, kot je npr. supanje.

Ne smemo pozabiti omeniti, da je na posestvu tudi odlično opremljena fitnes soba za vse, ki bi tudi na team buildingu želeli krepiti telo. V fitnesu lahko telovadite tudi ob slabem vremenu, kar je še ena prednost več, če se odločite za team building za manjše skupine na našem posestvu.

team building za manjše skupine: številni prostori
team building za manjše skupine: številni prostori

Prednost št. 3: vsa potrebna tehnična oprema na lokaciji

Kako neprijetno je, če želite na team buildingu svoji ekipi predstaviti dosežke podjetja, pokazati skupne fotografije ali prezentirati predstavitev, pa potrebne tehnične opreme ni na voljo. V takem primeru je treba misliti na to, da boste na lokacijo pravočasno dostavili vse potrebno za vaš team building, da bo izpeljan tako, kot ste si zamislili.

A seveda lahko imate smolo in kakšen pomemben kabel preprosto pozabite – v tem primeru se lahko vaša ekipa za prezentacijo obriše pod nosom. 

Zagotavljamo vam, da na Trnulji tovrstne slabe volje ne bo. Na sami lokaciji vam je na voljo vsa potrebna tehnična oprema: od spletne povezave do projektorja in ozvočenja ter vseh tehnikalij, ki si jih lahko želite za svoj team building. Svetujemo vam le, da nam pred dogodkom zaupate vse svoje želje – tako bomo lahko res stoodstotno zagotovili prav vse, kar za team building za manjše skupine potrebujete.

team building za manjše skupine: vsa potrebna oprema

Prednost št. 4: vrhunska kulinarika, s katero bo team building ostal v spominu

Vaša ekipa ne bo zadovoljna, če na team building druženju ne bo odlične kulinarične postrežbe, kar velja tudi za team building za manjše skupine. Odlična kulinarika je eden od temeljev druženja ekip in tista, ki poleg zabavnih ali poučnih vsebin še dolgo ostane v spominu vseh udeležencev.

Na Trnulji boste prišli na svoj račun vsi tisti, ki pri kulinarični ponudbi team buildinga želite nekaj več. Na team buildingu lahko postrežemo vegetarijanski, mesni ali ribji meni, ki ga sestavljajo inovativne jedi, pripravljene iz lokalnih sestavin po zgledu naših prednikov, a s pridihom sodobnosti. Meniji so vedno odraz letnega časa in pridelkov, ki trenutno rastejo na njivah okoli nas.

Več kot 50 % sestavin pridelamo sami, preostalo dokupimo. Vse pa mora imeti ekološki certifikat, tudi pijača. Naši dobavitelji so krasni ljudje, ki zvesto in odločno prisegajo na kmetovanje, prijazno naravi. Skupaj z njimi smo sklenili zeleni krog, ki ne prinaša samo visoko nadzorovane ekološke poti, pač pa se po njem pretakata tudi srčnost in dobra energija. Vse to se odraža v naši kulinarični ponudbi, ki jo tudi neodvisni ocenjevalci opisujejo s presežniki.

Poskrbeli pa smo, da je tudi ambient odraz tega, za kar se zavzemamo: domačen, trajnosten in srčen. Takšen, v katerem se bo vaša ekipa počutila sproščeno in bo hrana teknila še bolje.

team building za manjše skupine: odlična kulinarika
team building za manjše skupine: odlična kulinarika
team building za manjše skupine: odlična kulinarika

Prednost št. 5: možnost prenočitve na posestvu, ko se team building za manjše skupine konča

Po dnevu, polnem vtisov in zabave, marsikdo nerad vozi domov. V takih primerih je idealno, če ponuja lokacija, kjer je ekipa na team buildingu, možnost prenočitve. Na Trnulji lahko brez težav prenočijo manjše skupine, saj imamo na voljo pet različno velikih apartmajev. Ti so popolnoma ekološko grajeni in opremljeni, v njih pa se boste lahko odpočili in si nabrali novih moči za vsakodnevne izzive.

Notranjost apartmajev preveva vonj po naravnem, neobdelanem lesu, glineni izdelki in tekstil iz konopljinih vlaken pa prostor navdajajo z domačnostjo in udobnostjo. Bivanje v naših apartmajih tako poživlja in spodbuja iskanje harmoničnega ravnovesja med delom in sprostitvijo.

Če želite svojo ekipo prav posebej razvajati, jim torej ne privoščite team buildinga samo za en večer. Naj se sodelavci brezskrbno zabavajo in resnično sprostijo, vedoč, da jih čaka udobna namestitev in možnost počitka na idilični lokaciji v bližini Ljubljane.

team building za manjše skupine: možnost prenočitve
team building za manjše skupine: možnost prenočitve

Prednost št. 6: pestra ponudba preizkušenih team building programov

Ko gre za manjše skupine, smo oblikovali pester program team buildingov za podjetja, ki bodo zadovoljili vse okuse. V nadaljevanju si lahko preberete kratek pregled najbolj priljubljenih team building programov za manjše skupine na našem posestvu.

Supanje po Ljubljanici

Supanje je najbolj trendovski šport zadnjih let in idealen team building program za manjše skupine. Poleg tega je supanje na Trnulji nekaj posebnega, saj bo vaša skupina športno aktivna na reki Ljubljanici, eni najbolj prepoznavnih slovenskih rek.

Pod vodstvom inštruktorja boste supali okoli eno uro, po športnem programu pa vas bomo razvajali s kulinaričnim doživetjem v naši restavraciji. Team building program supanje po Ljubljanici lahko združite z ostalimi našimi programi.

team building za manjše skupine: supanje

Kulinarična delavnica priprave ekoloških jedi iz konoplje

Kulinarična delavnica na ekološkem posestvu Trnulja je kombinacija čiste zabave in dragocenega učenja o zdravi prehrani, kulinaričnem izročilu in konoplji kot živilu. Idealna je za manjše skupine do 10 oseb, pravzaprav pa gre za napet boj med ekipami pri pripravi nevsakdanjih jedi iz konoplje. Vsaka ekipa pripravi tri jedi, v katerih je ena odsestavin konoplja: predjed, glavno jed in sladico. In kdo je zmagovalec? O tem odloča kuharska ekipa s posestva Trnulja, ki jo je težko zadovoljiti, kar poskrbi za številne zabavne momente.

Nekatere jedi iz konoplje boste udeleženci team building delavnice lahko odnesli domov in tako tudi svojim domačim pričarali nepozabno izkušnjo, ki ste jo doživeli na posestvu Trnulja.

team building za manjše skupine; kulinarična delavnica
team building za manjše skupine; kulinarična delavnica

Vožnja z ladjico po Ljubljanici

Zelo priljubljen team building za manjše skupine je tudi vožnja z ladjico po Ljubljanici. Na ladjico se vaša ekipa vkrca v Ljubljani, nato pa v vašem tempu in s postanki po vašem izboru plujemo proti posestvu Trnulja. Izkušen vodič na ladjici pove marsikatero legendo o Ljubljanici in Barju, ostane pa tudi veliko časa za zabavo, prigrizke in dobro kapljico.

Po pristanku vas v pristanu na posestvu Trnulja pričaka naša ekipa ter postreže kosilo oz. sledi nadaljevanje zastavljenega programa. Gre za team building, ki izboljša odnose med zaposlenimi, vpliva na vzdušje v vaši ekipi ter je hkrati zabavna in poučna izkušnja.

team building za manjše skupine je lahko tudi plovba po LJubljanici
team building za manjše skupine je lahko tudi plovba po LJubljanici

Vsekakor pa lahko team building v celoti prilagodimo vašemu okusu ter po želji kombiniramo različne programe, jih preoblikujemo ter sestavimo celoto, ki bo izpolnila vaše cilje in razveselila vašo ekipo. Najbolje, da stopite v stik z nami, da se dogovorimo o podrobnostih in skupaj ustvarimo team building, ki bo pisan na kožo vaši manjši skupini.

Vir fotografij: Trnulja, Unsplash.