Večdnevni oddih na ekološkem posestvu Trnulja

23. Mar, 2020 | Team building programi

Potrebuje vaša ekipa večdnevni oddih in druženje?
Bi želeli vašo ekipo motivirati v naravi in neposredni bližini Ljubljane?
Privoščite vašim skupinam večdnevno druženje na ekološkem posestvu Trnulja.
.

Večdnevni oddih na ekološkem posestvu Trnulja

.
Včasih je potrebno in koristno, da se vodstvo ali posamezen oddelek podjetja umakne iz običajnega delovnega okolja za dva ali tri dni, da lahko brez vsakdanjih delovnih nalog in stresa razmisli o svojih potencialih in načrtih za prihodnost. Pri nas lahko takšno druženje oblikujete po vaših željah, pri tem vam lahko z veseljem pomagamo tudi mi.
.
večdnevni oddihNastanjeni boste v naših naravno grajenih apartmajih, ki vam bodo s svojim lesenim obodom in glinenimi ometi, omogočili regenerativni spanec na konopljinih vzmetnicah.
.
Barjansko jutro boste pozdravili s sprehodom po posestvu in okolici, lahko pa tudi z vodeno vadbo, z našim izkušenim osebnim trenerjem.
.
Ekološki zajtrk bo vsako jutro nekoliko drugačen, bo pa zagotovo takšen, da ga ne boste tako kmalu pozabili. Dopoldne je lahko delovno, posestvo Trnulja ponuja vso potrebno tehnično opremo v konferenčnem prostoru. Če ne potrebujete veliko tehnike, lahko v toplejših mesecih delovni program izvedete kar na pokriti terasi.
.
Nabor aktivnosti na posestvu je raznolik: od kulinarične delavnice do odbojke in badmintona preko vožnje z električnimi vozili ali električno kočijo po Barju, wellnessa z refleksno masažo stopal ali zeliščno kopeljo, na drva kurjeno savno, ki sprejme do maksimalno 4 osebe, vožnje z ladjico po Ljubljanici, plavanja v bližnjem Podpeškem jezeru, ogled ptičjega rezervata in Barjanskih oken in še mnogo drugih aktivnosti, povezanih z naravo in prijetnim, umirjenim okoljem, le 7 km od centra Ljubljane.
.
Dan lahko zaključite z večerjo pod zvezdami in glasbenim programom po vašem okusu – lahko malo bolj klasično, lahko pa tudi v bolj poskočnih ritmih.
.
Večdnevni oddih na posestvu Trnulja  – podrobnosti:
.
  • primeren za skupine od 5 do 10 udeležencev
  • program sestavimo po vaših željah
  • posestvo je v času vašega bivanja pri nas, rezervirano izključno za vašo skupino
  • primeren čas za izvedbo je preko celega leta