Odlična ideja za nedeljsko kosilo v okolici Ljubljane

7. Avg, 2020 | Ekološke dobrote s Trnulje, Utrinki z ekološkega posestva

Kam na nedeljsko kosilo? Si tudi vi želite nedeljo preživeti v umirjenem tempu ter se z družino odpraviti na okusno kosilo, ki bo hkrati tudi nedeljski izlet?

V okolici Ljubljane, v umirjenem in poživljajočem okolju Ljubljanskega barja, se znajde posestvo Trnulja, ki je odlična ideja za nedeljsko kosilo.

Kam na nedeljsko kosilo v okolici Ljubljane?

Izberite lokalno, ekološko in prvovrstno

Na našem ekološkem posestvu vam postrežemo s prvovrstno lokalno kulinariko ekološke pridelave. Barvitost in polnost kam na nedeljsko kosilookusov na naših krožnikih obetajo popolno nedeljsko kosilo na pragu Ljubljane.

Zdrave obroke, ki blagodejno vplivajo na počutje, pripravljamo izključno iz domačih ekoloških pridelkov in po navdihu starih slovenskih kuharskih receptov. Skrivnost okusa pa je vedno v podrobnostih, v sestavinah, v njihovi simbiozi, da se čuti razvijajo v novih dimenzijah popolnega razvajanja.

Več kot le kosilo

Okolica posestva Trnulja poleg izvrstne kulinarike nudi številne razloge za obisk. Sprehod po posestvu, kjer lahko najamete tudi kolesa ali pa se s kočijo zapeljete po čudovitih poljanah Ljubljanskega barja, zapeljete s kanuji po Ljubljanici in še mnogo več.

Na vašo željo vas popeljemo na voden ogled ekološkega posestva Trnulja in vam predstavimo zanimivosti pridelave žitnic in oljnic ter njihovo ekološko predelavo. Gostje našega posestva si lahko ogledate zeliščni vrt in se seznanite s starimi sortami, zdravilnimi zelišči, dišavnicami in njihovem načinu ekološke pridelave ter uporabe.

Pri nas si lahko ogledate prikaz stiskanja olj po hladnem postopku, ki daje visoko kakovostna olja z ohranjeno naravno sestavo.

kam na nedeljsko kosilo

Naj bo vaše praznovanje posebno

V naši restavraciji lahko tudi praznujete. Sprejemamo zaključene skupine za razna praznovanja – poroke, rojstne dneve, krst in obhajilo…

Zaključene družbe sprejemamo od ponedeljka do nedelje po predhodnem dogovoru (ob minimalnem številu gostov 20 odraslih oseb in maksimalnem 60 oseb).

Z veseljem prisluhnemo vašim željam in se maksimalno potrudimo, da boste vi in vaši gostje uživali v popolnosti in si praznovanje vtrnili v poseben spomin.

Beseda o našem posestvu

Naša ekološka kmetija je usmerjena v pridelavo oljnic in žit ter njihovo predelavo v ekološka olja, namaze, navadne in polnozrnate moke. V želji deliti z vami najino naklonjenost sreči in zdravju pa so na posestvu nastali tudi ekološka izletniška turistična kmetija, apartmaji za nastanitev gostov ter prodajni prostor z ekološkimi živili z lastnega posestva in okoliških kmetij.

Urša in Miha, gostitelja:

“Življenje v sožitju z naravo nama je velika spodbuda. Doživljava jo celostno, z razumevanjem, sprejemanjem in hvaležnostjo. Vrača nama bogato.”

Kam na nedeljsko kosilo, ki bo več kot le kosilo? V Trnuljo!

Za nedeljska kosila so obvezne predhodne rezervacije na tel: 041 610 522 ali na info@trnulja.com.

Vabljeni!

Kam na nedeljsko kosilo